VIRAL

H...Taylor Swift το έσκασε από ζωολογικό κήπο και έγινε χαμός! [εικόνες]

Όχι δεν κάνουμε πλάκα! Ένας ζωολογικός κήπος στο Σακραμέντο των ΗΠΑ ανακοίνωσε στο Facebook πως η Taylor Swift το έσκασε από τον ζωολογικό κήπο και πως προσπάθησαν να την πιάσουν και έγινε χαμός στα social media.

H ανακοίνωση έγινε την περασμένη Κυριακή και φυσικά οι υπεύθυνοι του κήπου δεν αναφέρονταν στη πασίγνωστη τραγουδίστρια αλλά σε ένα ζωάκι bongo, ένα είδος αντιλόπης, το οποίο έτυχε να έχει το ίδιο όνομα με την pop star!


Βέβαια το γεγονός πως το νεαρό ζωάκι που το έσκασε από το ζωολογικό κήπο έχει το όνομα μιας από τις δημοφιλέστερες σταρ του πλανήτη, είχε σαν αποτέλεσμα η είδηση να προκαλέσει χαμό από σχόλια στα social media και να μεταδοθεί ακόμα και από τα δελτία ειδήσεων.


Μάλιστα η ίδια η Taylor Swift έφτασε να γράψει στα social media πως νιώθει πως η ιστορία αυτού του ζώου την αφορά πλέον προσωπικά και πως ελπίζει το ζώο να είναι καλά.

Bέβαια το ζωάκι (που προφανώς δεν έχει ιδέα γιατί προκάλεσε τέτοιο χαμό το όνομά του) βρέθηκε σχεδόν αμέσως μετά την... απόδρασή του και έχει μεταφερθεί ξανά στο ζωολογικό κήπο όπου ζει μαζί με την μητέρα του Penny.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!