VIRAL

Γιατί οι Kim & Kanye προκάλεσαν την οργή της LGBT κοινότητας ;

Στην Ουγκάντα ταξίδεψε το διάσημο ζευγάρι και δέχονται σφοδρή κριτική για τα όσα κάνουν η Kim και ο Kanye σε αυτό το ταξίδι.

O Kanye West βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Ουγκάντα με αφορμή την δημιουργία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς και των γυρισμάτων ενός βιντεοκλίπ και σε αυτό το ταξίδι του τον συνοδεύει η διάσημη σύζυγός του.


Και το ζευγάρι την περασμένη Δευτέρα επισκέφτηκε τα παιδάκια σε ένα σχολείο στην Ουγκάντα και ο Kanye West μοίρασε σε όλα τα παιδιά που ζητωκραύγαζαν, από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Yeezys (το fashion brand του διάσημου ράπερ), κάτι που προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media.


Όμως δεν φτάνει που ο Kanye χαρίζει πανάκριβα παπούτσια σε φτωχά παιδάκια, σαν Άραβας που μοιράζει... ρολόγια, αλλά έδωσε και ένα ζευγάρι παπούτσια στον πρόεδρο της χώρας Yoweri Museveni.


Και αυτή η συνάντηση ήταν που προκάλεσε την οργή της LGBT κοινότητας, αφού όπως αναφέρει το ΤΙΜΕ, η Ουγκάντα είναι μια από τις χώρες στις οποίες από το 1950 η ομοφυλοφιλία ήταν παράνομη και ο πρόεδρος της χώρας έχει κατηγορηθεί για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για παράνομες φυλακίσεις και βασανισμό πολιτικών αντιπάλων και μελών της LBGT κοινότητας, ενώ ο ίδιος πρόεδρος έχει πει πως οι ομοφυλόφιλοι θα πρέπει να καίγονται σε δημόσια θέα.


Το δημοσίευμα του TIME αναφέρεται και σε ένα οργισμένο tweet που έκανε ο Jonathan Van Ness (o παρουσιαστής του τηλεοπτικού σόου Queer Eye στο Netflix) στο οποίο κατακρίνει το ζεύγος Kim & Kanye.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!