VIRAL

Κυκλοφόρησε αποκριάτικη σέξι στολή για να ντυθείς... η "Meghan Markle νύφη"!

H Meghan - mania όχι μόνο δεν έλεγε να κοπάσει ακόμα και μήνες μετά τον πριγκιπικό γάμο, αλλά τώρα που ανακοινώθηκε πως η Markle είναι έγκυος, η φρενίτιδα... φούντωσε!

Και φυσικά ειδικά στις ΗΠΑ χιλιάδες είναι αυτές που θεωρούν πως η Meghan, η Αμερικανίδα ηθοποιός που έγινε πριγκίπισσα αποτελεί το απόλυτο είδωλο!


Και τώρα που στις ΗΠΑ γιορτάζουν το Halloween κυκλοφόρησε και η... αποκριάτικη και πιο σέξι εκδοχή του νυφικού της Markle για όλες τις επίδοξες Αμερικανίδες πριγκίπισσες.


Η στολή λέγεται American Pirncess και μιμείται το έξωμο νυφικό της Meghan μόνο που η στολή είναι ένα σέξι καυτό μίνι φόρεμα και συνοδεύεται από κοντούλικο πέπλο και φυσικά μια....τιάρα!

Και μπορεί το όνομα της στολής να μην περιλαμβάνει το όνομα της Markle, αλλά για να μην μπερδευτεί καμιά και νομίζει πως ντύθηκε σαν καμιά άλλη νύφη, η εταιρεία που κυκλοφόρησε τη στολή φρόντισε το μοντέλο που φοράει την αποκριάτικη στολή, όχι μόνο να είναι μιγάδα όπως η Meghan, αλλά να ποζάρει και πλάι σε μια βαλίτσα με αριθμό για να θυμίσει την εποχή που η Meghan Markle ήταν ένα από τα κορίτσια του Deal.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!