VIRAL

Έναν απίστευτα κιτς πίνακα κρέμασε στο Λευκό Οίκο ο Trump [εικόνες]

Εντελώς τυχαία η κάμερα του τηλεοπτικού δικτύου CBS,  κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης του Αμερικανού Προέδρου κατέγραψε σε ένα πλάνο του έναν περίεργο και κακόγουστο πίνακα που πολλοί αγνοούσαν πως βρίσκονταν στο Λευκό Οίκο και αυτό ήταν αρκετό για να γίνει χαμός στο twitter.

Η τηλεοπτική συνέντευξη μεταδόθηκε την περασμένη Κυριακή αλλά όλοι ασχολούνται με τον κιτς πίνακα που είδαν.


Ο πίνακας  έχει τον τίτλο «The Republican Club» και είναι έργο του Άντι Τόμας και απεικονίζει τον Τραμπ να απολαμβάνει το ποτό του συντροφιά με τους προέδρους του παρελθόντος… Ρόναλντ Ρίγκαν, Ρίτσαρντ Νίξον και Αβραάμ Λίνκολν.


Χιλιάδες είναι αυτοί που αδυνατούν να πιστέψουν πως αυτός ο πίνακας βρίσκεται στο Λευκό Οίκο και τον χαρακτηρίζουν  τον πίνακα, «κακόγουστο» και «βλάσφημο», ενώ άλλοι έκαναν λόγο για την πολιτική εκδοχή της σειράς ελαιογραφιών με τίτλο «Σκύλοι που παίζουν πόκερ» του Cassius Marcellus Coolidge. 


Ο καλλιτέχνης, Άντι Τόμας, αποκάλυψε ότι ο πίνακας είναι δώρο του Ρεπουμπλικανού γερουσιαστή, Ντάρελ Ίσα, που δηλώνει φαν του ζωγράφου, ενώ ο καλλιτέχνης δηλώνει πως αγνοούσε το γεγονός πως ο πίνκας βρίσκεται στο Λευκό Οίκο. Ο δε Trump δήλωσε πως συνήθως δεν του αρέσουν πίνακες που τον απεικονίζουν αλλά αυτός αποτελεί εξαίρεση. 

Πάντως στο twitter γίνεται χαμός από χλευαστικά σχόλια, ενώ ήδη κάποιοι εμφανίζουν παραλλαγές του πίνακα με άλλους προέδρους

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!