VIRAL

Νέος χαμός στο twitter για αυτό το σακάκι της Melania - Είπε ψέμα η Πρώτη Κυρία;

Πριν από μήνες η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Melania Trump είχε φορέσει ένα σακάκι που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων εξαιτίας του μηνύματος που αναγράφονταν στην πλάτη του ρούχου.

Το επίμαχο σακάκι έγραφε "Πραγματικά δεν με νοιάζει... εσένα σε νοιάζει;" και είχε προκαλέσει χιλιάδες αρνητικά σχόλια γιατί η Melania είχε επιλέξει να φορέσει αυτό το ρούχο ενώ στις αρχές του περασμένου Ιουνίου πήγαινε να επισκεφτεί τα παιδιά μεταναστών στο Τέξας, με πολλούς να την κριτικάρουν πως στην ουσία ήταν σαν να έλεγε πως αδιαφορούσε για τη μοίρα αυτών των άτυχων παιδιών.


Και τώρα σε νέα συνέντευξη της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ σε δημοσιογράφο του τηλεοπτικού δικτύου ΑBC η Melania αναφέρθηκε ξανά σε αυτό το σακάκι και είπε πως το φόρεσε γιατί ήθελε να στείλει το μήνυμα σε όσους της ασκούν κριτική (κυρίως αυτούς της αριστερής πολιτικής πτέρυγας) και να τους δείξει πως αδιαφορεί για τα σχόλιά τους και εξήγησε πως το μήνυμα του ρούχου της σίγουρα δεν αφορούσε τα παιδάκια.


Ωστόσο, μολονότι με αυτές τις νέες δηλώσεις η Melania θέλησε μάλλον να δικαιολογήσει κάποια πράγματα, τελικά αυτό που κατάφερε ήταν να προκαλέσει νέα οργισμένα σχόλια αφού τώρα την κατηγορούν πως μόλις παραδέχτηκε πως είπε ψέματα.

Και αυτό γιατί όπως εξηγεί το Mashable, τότε που είχε ξεσπάσει ο σάλος με το σακάκι, η Melania είχε πει πως η επιλογή ρούχου ήταν τυχαία, πως ήταν "απλά ένα σακάκι" και πως δεν ήθελε να στείλει μήνυμα σε κανέναν και μάλιστα είχε ζητήσει να εστιάζει ο κόσμος στο έργο της και όχι στα όσα φοράει.

Αλλά μόλις παραδέχτηκε πως όντως το φόρεσε επίτηδες και πως όντως ήθελε να στείλει μήνυμα σε κάποιους. Επίσης πολλοί τονίζουν πως αυτή η νέα της παραδοχή ξεκαθαρίζει πως η Melania δεν είναι η δυστυχισμένη σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, όπως συχνά την παρουσιάζουν τα media και κάποιοι φαντάζονται, αλλά πως η ίδια είναι υπέρμαχος του Donald Trump και των πολιτικών του.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!