VIRAL

Γιατί οι Κινέζοι (και όχι μόνο) έγιναν έξαλλοι με τον Brooklyn Beckham; [εικόνες]

Ο μεγάλος γιος της Victoria και του David Beckham είναι πλέον 19 ετών και έχει ήδη αρχίσει την καριέρα του ως φωτογράφος στη βιομηχανία μόδας, αλλά κάποιες φωτογραφίες που έβγαλε σε ένα ταξίδι του, κατάφεραν να προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων και βροχή αρνητικών σχολίων.

Ο Brooklyn Beckham πρόσφατα βρέθηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Βενετία και θέλησε να μοιραστεί με τους πάνω από 1,5 εκατομμύριο followers του στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την όμορφη ιταλική πόλη.


Όμως δύο φωτογραφίες και το κοινό σχόλιο που τις συνόδευε, προκάλεσαν την οργή πολλών και ειδικά των Κινέζων!


Στις επίμαχες φωτογραφίες ο Brooklyn έχει φωτογραφήσει Κινέζους τουρίστες σε μια γόνδολα και μια Κινέζα σε ένα κατάστημα τροφίμων και έγραφε πλάι σε αυτές "Κανένα μέρος δεν είναι σαν την Ιταλία έτσι δεν είναι;"


Το σχόλιο θεωρήθηκε όχι μόνο ειρωνικό, αλλά και άκρως ρατσιστικό και χιλιάδες Κινέζοι και ασιατικής καταγωγής χρήστες των social media άρχισαν να βομβαρδίζουν τον Brooklyn με οργισμένα σχόλια, ενώ χιλιάδες ήταν αυτοί που του θύμισαν πως και ο ίδιος ήταν τουρίστας στην πόλη!


Πλέον δε ο Brooklyn έχει κάνει προσωπικό το προφίλ του στο Instagram για να αποφύγει τα σχόλια, αλλά οι φωτογραφίες του συνεχίζουν να κάνουν το γύρο των social media.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!