VIRAL

H Dakota Johnson δημοσίευσε το (κανονικό) τηλέφωνό της στο Instagram

Συνήθως είναι πολύ δύσκολο να βρει κάποιος το τηλέφωνο μιας σταρ και έναν τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της, όμως η Dakota Johnson, η διάσημη πρωταγωνίστρια των ταινιών "50 Αποχρώσεις του Γκρι" έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με το τηλέφωνό της!

Η Dakota μολονότι έχει επίσημο προφίλ στο Instagram δεν έχει κάνει καμιά άλλη ανάρτηση, εκτός από αυτή με το τηλέφωνό της.


Μάλιστα ήδη η Dakota έχει πάνω από 2 εκατομμύρια followers οπότε λογικά αυτό το τηλέφωνο χτυπάει σαν τρελό!


Και το νούμερο που δημοσίευσε δεν είναι ψεύτικο. Το αμερικανικό Cosmopolitan εξηγεί πως όταν καλείς το νούμερο ακούς ένα ηχογραφημένο μήνυμα τηλεφωνητή με τη φωνή της ίδιας της Dakota που σου ζητά να πεις την ιστορία σου μετά τον χαρακτηριστικό ήχο και πως η ίδια θα την καταγράψει και θα την μοιραστεί ώστε να ζήσουμε όλοι σε έναν κόσμο ισότητας.


Και ο λόγος που η Dakota δημοσίευσε το τηλέφωνό της είναι γιατί η χολιγουντιανή σταρ θέλει να δώσει τη δική της μάχη για τα δικαιώματα των γυναικών και να μιλήσει ανοιχτά για όλες όσες έχουν υπάρξει θύματα σεξουαλικής βίας και παρενόχλησης.

Στο δε μήνυμα που συνοδεύει την ανάρτηση με το τηλέφωνο η Dakota τονίζει πως γυναίκες σε κάθε γωνιά του πλανήτη  βιώνουν καθημερινά τη σεξουαλική παρενόχληση και είναι θύματα ακραίας βίας και πως κάθε μέρα πάνω από 800 νεαρά κορίτσια και γυναίκες πεθαίνουν επειδή δεν έχουν πρόσβαση σε αντισυλληπτικά και στοιχειώδεις μαιευτικές παροχές. Και εξηγεί πως δεν θέλει να μιλήσει αλλά θέλει να ακούσει τις ιστορίες όσων έχουν κάτι να πουν για αυτά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!