VIRAL

Μια μόνο λέξη έγραψε η Kylie Jenner στο Instagram και προκάλεσε... χαμό!

Πλέον όλοι (ακόμα και η Kim Kardashian) έχουν καταλάβει πως η απόλυτη βασίλισσα των social media είναι η 21χρονη Kylie Jenner, η νεότερη από τις αδελφές Kardashians.

H Kylie έστησε μια εταιρεία καλλυντικών που αποδείχτηκε κανονικό χρυσωρυχείο και κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ στο Instagram όταν αφού για μήνες έκρυψε την εγκυμοσύνη της, δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία της κόρης της Stromi Webster, την οποία απέκτησε από το δεσμό της με τον ράπερ Travis Scott.
Η Stormi είναι πλέον 8 μηνών και όποτε η διάσημη μαμά της ανεβάζει κάτι με την κόρη της στα social media σημειώνει ρεκόρ από likes.


Όμως αυτή τη φορά, δεν ήταν η Stormi αυτή που προκάλεσε παροξυσμό στους εκατοντάδες εκατομμύρια followers της Kylie στα social media αλλά μια και μόνο λέξη που έγραψε η Kylie σε ένα βίντεο στο Snapchat.


Το βίντεο δείχνει ένα live με τον σύντροφο της Kylie και πατέρα του παιδιού της Travis Scott και η Kylie έγραψε απλά τη λέξη "hubby" (χαϊδευτικό της λέξης husband δηλαδή σύζυγος).



Και αυτό ήταν αρκετό για να προκληθεί χαμός από σχόλια, καθώς εκατομμύρια είναι αυτοί που πιστεύουν πως η Kylie αφού κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της για μήνες, τώρα κατάφερε να κρατήσει κρυφό το γάμο της με τον Travis Scott.


Λάδι στη φωτιά στο όργιο φημών έριξαν και οι πρόσφατες δηλώσεις του Travis που είπε πως σκέφτεται σοβαρά το γάμο και οι δηλώσεις της Kylie πως θέλει να κάνει και άλλο παιδί και μάλιστα κορίτσι και πως ήδη σκέφτεται ονόματα για τα μελλοντικά της παιδιά!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!