VIRAL

Μια περίεργη συνέντευξη της Drew Barrymore έχει προβληματίσει το twitter

Χαμό από σχόλια έχει προκαλέσει μια ανάρτηση που έδειξε πως η χολιγουντιανή σταρ έδωσε σε συνέντευξη στο περιοδικό μιας αιγυπτιακής αεροπορικής εταιρείας. Γιατί όμως προκλήθηκε τέτοιος χαμός για μια συνέντευξη; Μα γιατί πολλοί θεωρούν πως είναι fake!

Όπως διαβάζουμε στο jenny.gr όλοι γνωρίζουν τη Drew Barrymore - ηθοποιός, παραγωγός, αγαπημένη celebrity όλων. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η οποία ξεκίνησε το 1982, η Barrymore έχει δώσει περίπου 12 εκ. συνεντεύξεις, οπότε μέχρι τώρα έχουμε μία καλή ιδέα για το πώς μιλά στον τύπο.

Γι' αυτό και όταν ο δημιογράφος Adam Baron είδε αυτή τη συνέντευξη με τη Barrymore στο περιοδικό της Egypt Air, Horus, του φάνηκε λίγο... περίεργη.

Η συνέντευξη από τις πρώτες προτάσεις, ξεκινά πράγματι λίγο περίεργα:

"Παρά το ότι έχει υπάρξει ασταθής στις σχέσεις στη ζωή της, παρά τους πολλούς ανεπιτυχείς γάμους και παρά τη πολυάσχολη ζωή της διασημότητας που κυριαρχούσε στη ζωή της για πολλά χρόνια, η υπέροχη Αμερικανίδα ηθοποιός του Hollywood, Drew Barrymore, αποφάσισε πρόσφατα να κάνει απεριόριστες διακοπές για να παίξει τον πιο σημαντικό της ρόλο ως μητέρα," γράφει η εισαγωγή της συνέντευξης.

Κάτι αρκετά περίεργο, αφού η Barrymore τον Απρίλιο δήλωσε το περιοδικό Working Mom πως λατρεύει να είναι μία εργαζόμενη μητέρα.

Όλη η συνέντευξη είναι γεμάτη με εξαιρετικά ύποπτες φράσεις για θέματα όπως καριέρα και μητρότητα, ενώ πολλοί πιστεύουν πως η συνέντευξη είναι ψεύτικη.

Η εταιρεία παραγωγής της Barrymore, Flower Films, έδειξε εξίσου μπερδεμένη με τη συγκεκριμένη συνέντευξη, όταν το Buzzfeed News επικοινώνησε μαζί τους σχετικά με το θέμα.

Διαβάστε επίσης: H Drew Barrymore μιλάει για τη μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά

"Δεν είχα ιδέα για όλο αυτό και δεν έχουμε καμία καταχώρηση της συγκεκριμένης συνέντευξης αλλά θα το ερευνήσουμε," έγραψε ο Chris Miller, πρόεδρος της Flower Films, σε ένα email στο Buzzfeed News. Λίγο αργότερα, ένας εκπρόσωπος είπε στη HuffPost και στο Yahoo News πως η Barrymore "δε συμμετείχε" στο άρθρο - ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Ωστόσο, η Egypt Air επιμένει πως η συνέντευξη είναι πραγματική, γράφοντας στο Twitter πως ήταν "μία επαγγελματική συνέντευξη περιοδικού από την Dr. Aida Tekla, πρώην πρόεδρο του HFPA (Hollywood Foreign Press Association)."

Συγχρόνως, υπάρχει ακόμα μία συνέντευξη της Barrymore, που φαίνεται πως έχει γράψει κάποια με το όνομα Aida Takla (ή Tekla) που εμφανίστηκε μερικές μέρες πριν στο αραβικό περιοδικό Ahram και είναι γραμμένη στα αραβικά.

 

Και μετά έγινε κάτι ακόμα πιο περίεργο: Ο Adam Baron που είδε πρώτος τη συνέντευξη, ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία που η Barrymore έχει την ίδια πόζα με αυτή στο περιοδικό Horus. Κάποια από τις δύο, λοιπόν, είναι Photoshop. Αλλά ποιά;

Η Egypt Air, κι αυτή τη φορά ως προσωπικά η Aida Takla, επιμένει πως η συνέντευξη παρ' όλα αυτά ήταν πραγματική.

Σύμφωνα με μία γρήγορη μετάφραση στο Google Translate που έκανε το Buzzfeed News, τα λεγόμενα της Barrymore στο περιοδικό Ahram βγάζουν πολύ περισσότερο νόημα από αυτά στο περιοδικό Horus, οπότε ίσως να μιλάμε για μία κακή μετάφραση.

Το μυστήριο παραμένει ακόμα άλυτο - προς το παρόν.

Πηγή: jenny.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!