VIRAL

H Lindsay Lohan προσπάθησε να απαγάγει 2 παιδάκια και το βιντεοσκόπησε!

Ένα απίστευτα περίεργο περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη Lindsay Lohan συνέβη πρόσφατα και το παρακολούθησαν (και έμειναν άναυδοι) εκατομμύρια followers της μέσω social media.

H Lindsay έκανε μια αλλόκοτη ζωντανή μετάδοση μέσω Instagram ενώ βρίσκονταν σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη (άλλοι λένε στο Παρίσι και άλλοι πως βρίσκονταν στη Μόσχα) .


Στο βίντεο που πλέον κάνει το γύρο του κόσμου, βλέπουμε την χολιγουντιανή σταρ να βγαίνει από το αυτοκίνητό της και να λέει πως θα μας συστήσει μια οικογένεια προσφύγων και μάλιστα λέει πως τους γνώρισε και πως είναι πρόσφυγες από την Συρία. Μετά πλησιάζει μια τετραμελή, προφανώς άστεγη, οικογένεια που έχει σκεπαστεί με κουβέρτες και στέκεται μέσα στη νύχτα στην άκρη του δρόμου (να σημειωθεί πως κανείς τους δεν φαίνεται να γνωρίζει ποια είναι η Lindsay που τους βιντεοσκοπεί) και η σταρ προσπαθεί να τους πείσει να πάνε σε να κοιμηθούν σε ένα ξενοδοχείο με δικά της έξοδα. Η οικογένεια δεν αντιδρά (μάλλον δεν καταλαβαίνουν καν τι τους λέει η Lohan).


Όμως η Lindsay δεν σταματά, συνεχίζει να επιμένει και αρχίζει να μιλάει στο ένα αγοράκι και του ζητά να φύγει μαζί της. Το καλεί στο ξενοδοχείο της για να μείνει εκεί και να δουν ταινίες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και πως "αυτός θα είναι πια το αφεντικό!".

Η οικογένεια σε πρώτη φάση δεν αντιδρά και πάλι, ωστόσο όταν η Lohan γίνεται πιο πιεστική και ζητά το ένα παιδί, η μητέρα αρνείται και προσπαθεί να προστατέψει τα δύο προσφυγόπουλα. Η ηθοποιός κατηγορεί τους γονείς για τράφικινγκ με θύματα τα ίδια τους τα παιδιά, προσπαθεί να αποσπάσει το ένα και η μητέρα της επιτίθεται.

Το απίστευτο βίντεο προκάλεσε χιλιάδες αντιδράσεις με χρήστες των social media να βρίζουν την Lindsay να λένε πως συμπεριφέρεται σαν ανόητη και πως είναι ηλίθιο να προσπαθεί να αποσπάσει κανείς τα παιδιά από τους γονείς τους νομίζοντας πως έτσι κάνει μια καλή πράξη. Η Lindsay έσπευσε να διαγράψει το βίντεο, που όμως το είδαν και το αναδημοσίευσαν εκατομμύρια άνθρωποι.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!