VIRAL

Εντυπωσιάζουν και συγκινούν τα σχόλια στο Facebook του Αλέξη Τσίπρα

Πάνω από 5.400 πολίτες έχουν αφήσει το δικό τους σχόλιο με αφορμή τις διαπραγματεύσεις του Έλληνα πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες 

Δεν έχουν προηγούμενο τα σχόλια του κόσμου σε φωτογραφία που ανάρτησε ο Έλληνας πρωθυπουργός κατά την άφιξή του νωρίτερα την Κυριακή στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. 

Μέσα σε λίγες ώρες από την δημοσίευσή της εν λόγω φωτογραφίας στο Facebook, πάνω από 5.400 πολίτες έχουν στείλει... μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις επαφές στις Βρυξέλλες και με βάση όσες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Άλλοι του ζητούν να σταματήσει εδώ και τώρα τις διαβουλεύσεις και να εγκαταλείψει το τραπέζι των διαπραγματεύσεων ζητώντας του να σεβαστεί τη λαϊκή εντολή που το έδωσε ο ελληνικός λαός στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Κάποιοι άλλοι του επισημαίνουν πως... είναι μαζί του και του εύχονται καλή δύναμη αυτές τις δύσκολες ώρες  όπου κυριολεκτικά κρατάει στα χέρια του το μέλλον της χώρας. 

Ωστόσο δεν είναι και λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο για προδοσία τους αν τελικά ο Αλέξης Τσίπρας υπογράψει το τρίτο μνημόνιο.

Δήλωση κατά την άφιξη στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής #ΕuroSummit #Greece http://goo.gl/S0i48W

Posted by Alexis Tsipras on Sunday, 12 July 2015

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!