VIRAL

Φέτος στη σκηνή των βραβείων ΕΜΜΥ είδαμε και μια...πρόταση γάμου [βίντεο]

Η χθεσινοβραδινή λαμπερή τελετή των 70ων ετήσιων βραβείων ΕΜΜΥ τα είχε όλα! Ακόμα και πρόταση γάμου.

Όταν ο διάσημος σκηνοθέτης Glenn Weiss (έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία της τελεταής απονομής των βραβείων Όσκαρ) ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει ένα βραβείο (το 12ο στην πολυετή του καριέρα) ξεκίνησε το λόγο του με το να αναφερθεί στις δυο κόρες του και να πει πως τις λατρεύει. Συνέχισε με το να μιλήσει για την μητέρα του, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από δύο εβδομάδες και μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η μητέρα του λάτρευε την Jan (την νυν σύντροφό του). Και τότε εντελώς αναπάντεχα απευθύνθηκε στην Jan Svendsen και της είπε: "αναρωτιέσαι γιατί δεν σε αποκάλεσα κοπέλα μου; Γιατί θέλω να σε πω γυναίκα μου!".


Και αυτή η απροσδόκητη πρόταση γάμου έκανε την αίθουσα να σείεται από τα χειροκροτήματα με τις κάμερες να δείχνουν σταρ όπως οι Leslie Jones, Benedict Cumberbatch, Javier Bardem και δεκάδες άλλοι να έχουν τρελαθεί από τη χαρά τους με αυτό που μόλις είδαν να συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους. 


Αναμφίβολα πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές  και ρομαντικές προτάσεις γάμου που έχουμε δει ποτέ, με πολλούς να σχολιάζουν πως ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης αξίζει και ένα βραβείο για την καλύτερη πρόταση γάμου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!