VIRAL

H Markle βγάζει μόνη της βόλτα τον σκύλο της για να κάνει την ανάγκη του; [εικόνα]

Η Meghan - mania συνεχίζεται και καθώς όλοι ασχολούνται με κάθε τι που κάνει η Δούκισσα τους Σάσεξ, χαμό προκάλεσαν στα social media, όταν ανέβηκε στο twitter μια φωτογραφία που τραβήχτηκε έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Στην εν λόγω φωτογραφία φαίνεται μια όμορφη μελαχρινή γυναίκα με καπέλο τζόκει να βγάζει βόλτα το σκύλο της και πολλοί αμέσως πίστεψαν πως πρόκειται για τη Meghan Markle και ενθουσιάστηκαν που η Δούκισσα του Σάσεξ βγάζει μόνη της βόλτα τον σκύλο της.


Θυμίζουμε πως η Meghan Markle έχει πάρει μαζί της στην Αγγλία το μπιγκλ σκυλάκι Guy που είχε υιοθετήσει από άσυλο αδέσποτων ζώων στον Καναδά, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως μαζί με τον πρίγκιπα Harry πήραν ένα λαμπραντόρ.


Έτσι αμέσως πολλοί πίστεψαν πως κάποιοι τυχεροί ενώ βόλταραν στο Λονδίνο έπεσαν πάνω στην Δούκισσα την ώρα που έβγαζε βόλτα ένα από τα σκυλάκια της.


Μάλιστα στο twitter εμφανίστηκε και το hashtag #princessespickuppooptoo, με πολλούς να δίνουν μπράβο στη Meghan που αν και Δούκισσα, μαζεύει μόνη της τις ακαθαρσίες του σκύλου της!


Βέβαια τελικά, γνωστός δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ που αφορά θέματα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, διέψευσε πως στη φωτογραφία είναι η Meghan Markle, αλλά τα σχόλια για τη φιλόζωη και "ταπεινή" Meghan συνεχίζουν να πέφτουν βροχή στα social media, παρά τη διάψευση!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!