VIRAL

Ένα καφέ βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο να κάνει πελάτη του τον Ryan Gosling

Πολλοί ιδιοκτήτες καφέ-μπαρ θέλουν να βλέπουν celebrities να μπαίνουν στα μαγαζιά τους, αφού ξέρουν πως κάτι τέτοιο αποτελεί διαφήμιση για την επιχείρησή τους και αυξάνει την πελατεία. Όμως το να πείσεις έναν πολυβραβευμένο χολιγουντιανό σταρ όπως ο Ryan Gosling να επισκεφτεί το δικό σου μαγαζί, δεν είναι και απλή υπόθεση. Και όμως μια καφετέρια στο Τορόντο το πέτυχε με τον πιο απλό και σχετικά ανέξοδο τρόπο!

Αυτές τις μέρες η καρδιά του παγκόσμιου κινηματογράφου χτυπά στο Τορόντο με αφορμή το ετήσιο φεστιβάλ κινηματογράφου TIFF στο οποίο κάθε χρόνο συρρέουν εκατοντάδες σταρ του σινεμά.


Και η ιδιοκτήτρια του καφέ - μπαρ Grinder Coffee, ήθελε διακαώς να επισκεφτεί το μαγαζί της ο Ryan Gosling.


Έτσι περίπου δέκα μέρες πριν την έναρξη του φεστιβάλ, έφτιαξε ένα χάρτινο ομοίωμα του Ryan Gosling στο οποίο ο χολιγουντιανός σταρ φαίνεται να πίνει ένα φλυτζάνι καφέ, το έβαλε στο κατάστημά της και άρχισε να βομβαρδίζει τα social media με φωτογραφίες που έβγαζαν οι θαμώνες πλάι στο χάρτινο ομοίωμα του σταρ και του έκαναν έκκληση να επισκεφτεί το Grinder Coffee.


Μάλιστα μέχρι και ο Δήμαρχος του Τορόντο John Tory πόζαρε πλάι στον χάρτινο Ryan.


Και τελικά ο χάρτινος Ryan έγινε viral και όπως αναφέρει το Mashable ο ίδιος ο Ryan Gosling, όταν είδε τον χαμό που είχε προκληθεί, πήγε τελικά αυτοπροσώπως και επισκέφτηκε το Grinder Coffee και φυσικά η ιδιοκτήτριά του τρελάθηκε από τη χαρά της!

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!