VIRAL

Έκραξαν άντρα που φόρεσε naked dress σε βραβεία - Τι απάντησε; [εικόνες]

Πολλές είναι οι celebrities που επιλέγουν να φορούν... γυμνό φόρεμα (naked dress - αποκαλυπτικό φόρεμα) στο κόκκινο χαλί μεγάλων γκαλά, αλλά σπανίως βλέπουμε έναν άντρα να τολμά να φορέσει κάτι τέτοιο. Και όμως κάποιος το τόλμησε.

Ο λόγος για τον Αμερικανό Jonathan Van Ness, που είναι κομμωτής, μακιγιέρ και τηλεπερσόνα (γνωστός μέσα από την εκπομπή του Netflix "Queer Eye" αλλά και εκπομπές στο YouTube) ο οποίος πήγε στην λαμπερή τελετή απονομής για τα τηλεοπτικά βραβεία Creative Arts Emmy που έγιναν στο Λος Άντζελες και τους άφησε όλους άφωνους όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της βραδιάς.


Ο 31χρονος φόρεσε ένα φόρεμα με μαύρη διαφάνεια του οίκου Maison Margiela και το συνδύασε με βραδινό τσαντάκι τύπου clutch του οίκου Prada και μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια.

 


Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο Instagram λέγοντας πως θέλει να εξαφανίσει τις νόρμες των φύλων, μόνο που βρέθηκε να δέχεται βροχή από χλευαστικά σχόλια.

 

Όμως δεν πτοήθηκε και απάντησε λέγοντας πως ο ίδιος θεωρεί πως έδειχνε "εκθαμβωτικός" και πως έχει βαρεθεί τα ομοφοβικά σχόλια και πως όποιος απλά γράφει "ο τύπος με το φόρεμα" και δεν καταλαβαίνει πως αυτό είναι προσβλητικό και έχει επιπτώσεις απλά εθελοτυφλεί.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!