VIRAL

Μια εκρηκτική 24χρονη Ελληνίδα έλαμψε στο βρετανικό X Factor [βίντεο]

Ένα ελληνο-αρμένικης καταγωγής κορίτσι 24 ετών κατάφερε να εντυπωσιάσει όλους τους κριτές στις οντισιόν του βρετανικού X Factor και να πάρει φυσικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση του γνωστού τηλεοπτικού talent show.

O λόγος για την Athena Manoukian (Αθηνά Μανουκιάν) που όπως αναφέρει η βρετανική Express κατάφερε να μαγέψει με το ταλέντο της όχι μόνο τον παρουσιαστή Dermot O'Leary, που θαμπώθηκε με το σόου της, αλλά και τον ίδιο τον Simon Cowel καθώς και τον Robbie Williams και τη σύζυγό του Ayda Field που φέτος είναι κριτές. Η δε Ayda είχε κάποιες ενστάσεις με το σέξι χορευτικό που παρουσίασε η Athena με την παρέα της και αστειεύτηκε με το γεγονός πως ο σύζυγός της Robbie Williams είχε... καρφωθεί να κοιτάει τα νεαρά κορίτσια, ενώ κάποιες δεύτερες σκέψεις είχε και ο τέταρτος κριτής, ο τραγουδιστής και μουσικός Louis Tomlinson.

Βέβαια όλοι είπαν το τελικό οκ, αφού η Athena που ερμήνευσε το Crazy in Love της Beyonce σίγουρα έχει ταλέντο στην τραγούδι και αν κρίνουμε και από το εκρηκτικό σόου της, το ταλέντο της δεν περιορίζεται μόνο στη φωνή.

Θυμίζουμε πως η Athena ξεκίνησε από νωρίς στην Ελλάδα, τα πρώτα βήματά της στο τραγούδι, καθως συμμετείχε σε σόου στην ελληνική τηλεόραση από το 2007 ενώ είχε διεκδικήσει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και στο διαγωνισμό Junior Eurovision το 2008, και είχε βγει τρίτη στον εθνικό τελικό και τώρα δοκιμάζει τις δυνάμεις της στη Μ. Βρετανία.

 

Δείτε την εμφάνισή της στο X Factor της Μεγάλης Βρετανίας. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!