VIRAL

Χιλιάδες θέλουν να χαϊδέψουν αυτόν τον σκύλο μετά από αυτό που έκανε [βίντεο]

Αυτός ο συμπαθέστατος σκύλος, έχει το δικό του προφίλ στο Isntagram και πλέον, μετά από ένα αστείο βίντεο που έγινε viral, ο εν λόγω σκύλος έχει αποκτήσει δεκάδες χιλιάδες followers και όλοι θέλουν να τον αγκαλιάσουν και να τον χαϊδέψουν.

Ο σκύλος λέγεται Σπόρτι και είναι ένα γκόλντεν ριτρίβερ που ζει στο Σικάγο των ΗΠΑ και όπως θα δείτε σε ένα από τα δεκάδες βίντεο που υπάρχουν στο προφίλ του στο Instagram, του αρέσουν πολύ τα χάδια.


Όμως ο λόγος που αυτός ο σκύλος έγινε ξαφνικά απίστευτα δημοφιλείς στα social media είναι γιατί πρόσφατα το αφεντικό του δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει τον Σπόρτι να κάνει κάτι απίστευτα χαριτωμένο, λίγο χαζό και πολύ αστείο.


Το αφεντικό του Σπόρτι είχε πάρει μαζί τον σκύλο του σε ένα κατάστημα με αθλητικά και την ώρα που ο ίδιος δοκίμαζε τι θα αγοράσει, ο Σπόρτι κρατώντας το λουρί στο στόμα πλησίασε μια κούκλα βιτρίνας και προφανώς νόμιζε πως είναι κανονικός άνθρωπος και δεν καταλάβαινε γιατί δεν ήθελε αυτός ο... ακίνητος άνθρωπος να τον χαϊδέψει!
 

Δείτε το βίντεο που έγινε viral στο Instagram και το δημοσιεύει και η Daily Mail και έκανε χιλιάδες να λατρέψουν τον Σπόρτι και να προτείνουν να τον χαϊδέψουν αυτοί!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!