VIRAL

True story: H κοπέλα του έπιασε τη νυφική ανθοδέσμη και αυτός το έβαλε στα πόδια

Viral έχει γίνει το στιγμιότυπο που κατέγραψε η κάμερα σε έναν γάμο, τη στιγμή που η νύφη πέταξε την ανθοδέσμη στις ανύπαντρες φίλες της.

Όλοι γνωρίζουν πια το έθιμο που θέλει τη νύφη να πετά την ανθοδέσμη που κρατούσε στο γάμο της προκειμένου να την πιάσει κάποια από τις ανύπαντρες καλεσμένες και φίλες της. Και το έθιμο θέλει την κοπέλα που πιάνει την ανθοδέσμη να είναι η επόμενη που θα παντρευτεί!


Όμως σε ένα γάμο που έγινε το περασμένο Σάββατο στην Αγγλία, όταν μια κοπέλα (η  Rachel Besley) έπιασε τη νυφική ανθοδέσμη που πέταξε η νύφη, τότε το αγόρι της Rachel, o Daniel Gilbert, ξαφνικά άρχισε να τρέχει πανικόβλητος και έγινε... Λούης!

H Daily Mail Online δημοσιεύει το βίντεο που ήδη έχει γίνει viral στα social media με χιλιάδες άντρες να σχολιάζουν πως πιθανά και οι ίδιοι να είχαν ανάλογη αντίδραση με τον Daniel και χιλιάδες γυναίκες να σχολιάζουν πως ξέρουν πως πιθανά και τα δικά τους αγόρια να είχαν ακριβώς την ίδια αντίδραση αν τους είχε συμβεί κάτι τέτοιο... Μα κανείς δεν θέλει να παντρευτεί και όλοι φοβούνται τη δέσμευση; 


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!