VIRAL

Όλοι κάνουν το ίδιο αστείο με αυτά τα νέα περίεργα και πανάκριβα μπουφάν

Αυτά τα νέα μπουφάν είχαν προκαλέσει πολλά σχόλια όταν τα πρωτοείδαμε σε πασαρέλα γνωστού οίκου μόδας την περασμένη Άνοιξη και τώρα που κυκλοφόρησαν στην αγορά και ανακοινώθηκε και η τιμή τους προκάλεσαν νέο γύρο σχολίων στο Διαδίκτυο και όλοι κάνουν το ίδιο αστείο.

Ο λόγος για τα multilayered μπουφάν του οίκου Balenciaga από τη νέα του κολεξιόν για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-19 .


Ο οίκος Balenciaga τα τελευταία χρόνια συνηθίζει να προκαλεί παρουσιάζοντας πραγματικά extreme ρούχα και αξεσουάρ σε πανάκριβες τιμές (ενδεικτικά θυμίζουμε την πανάκριβη μπλε τσάντα που έμοιαζε με τσάντα IKEA).


Και τώρα προτείνει για τη νέα σεζόν μια σειρά από μπουφάν για άνδρες και γυναίκες που πηγαίνουν τη μόδα του layering (στρώσεις με ρούχα) σε νέα επίπεδα, αφού τα μπουφάν αποτελούνται από μέχρι και 8 (!) στρώσεις από διαφορετικά πανωφόρια με διαφορετικές υφές, χρώματα και σχέδια και το κάθε τέτοιο μπουφάν κοστίζει πάνω από 9.000 δολάρια (κάτι λιγότερο από 8000 ευρώ) με πολλούς να σχολιάζουν πως μιλάμε για πάνω από 1000 δολάρια για κάθε στρώση!


Παράλληλα αυτά τα κάπως... εξωφρενικά μπουφάν σε όλους θύμισαν μια αστεία σκηνή από την τηλεοπτική σειρά Τα Φιλαράκια (Friends) όταν ο Joey Tribbiani φοράει όλα τα ρούχα του Chandler το ένα πάνω στο άλλο και πολλοί σχολιάζουν στα social media πως αυτά τα μπουφάν του οίκου Balenciaga θα έκαναν... περήφανο τον Joey 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!