VIRAL

Δεν φαντάζεστε τι φόρεσε στο λαιμό της η Kim Kardashian [βίντεο]

H Kim Kardashian πριν λίγους μήνες απέσπασε τιμητικό βραβείο από την Ένωση Αμερικανών fashion designers και τον τίτλο της influencer της παγκόσμιας μόδας, καθώς συχνά τολμά να λανσάρει νέες μόδες και έχει εκατομμύρια followers. Αλλά αυτό που φόρεσε τώρα στο λαιμό της η διαβόητη τηλεπερσόνα δεν αρέσει σε κανέναν!

Η Kim φόρεσε ένα "προσθετικό κολιέ" (prosthetic necklace) δηλαδή ένα κόσμημα στο λαιμό από τεχνητό δέρμα στην ίδια απόχρωση με την επιδερμίδα της, το οποίο μάλιστα λάμπει στο σκοτάδι!


Αυτό το, κάπως τρομακτικό, κόσμημα αποτελεί δημιούργημα που έγινε στο πλαίσιο της έκθεσης A. Human, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 5 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη και αποτελεί μια εικαστική έκθεση που διερευνά το μέλλον στη μόδα.


Πάντως όταν η Kim ανέβασε στα social media δύο βίντεο που τη δείχνουν να φοράει αυτό το πράγμα στο λαιμό της τα αρνητικά σχόλια πέφτουν βροχή με χιλιάδες να αναρωτιούνται τι ακριβώς είναι αυτό που βλέπουν και σχεδόν όλοι να δηλώνουν πως το βρίσκουν αποκρουστικό και απαίσιο.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!