VIRAL

True story: Μια νύφη ακύρωσε τον γάμο της για τον πιο περίεργο λόγο

Συχνά ακούμε ζευγάρια να ακυρώνουν για διάφορους λόγους, τους προγραμματισμένους γάμους τους, ακόμα και λίγες ώρες πριν από την τελετή, αλλά η ιστορία αυτού του γάμου που έγινε γνωστή μέσω Facebook είναι πραγματικά πρωτάκουστη.

Η ιστορία έγινε γνωστή από την ίδια τη νύφη, η οποία ανέβασε στο Facebook ένα μεγάλο κατεβατό στο οποίο εξηγεί γιατί ακύρωσε τον γάμο της με τον σύντροφό της με τον οποίο μάλιστα έχει και ένα γιο και ούτε λίγο ούτε πολύ, ο λόγος που ακυρώθηκε ο γάμος είναι γιατί οι συγγενείς και οι καλεσμένοι του ζευγαριού αρνήθηκαν να πληρώσουν 1500 δολάρια ο καθένας για να πάει στο γάμο! Συγκεκριμένα ζήτησε από όλους τους καλεσμένους να μην κάνουν δώρα αλλά να της δώσουν από 1500 δολάρια ο καθένας για να διοργανώσει τον τέλειο γάμο!


Η νύφη είναι Αμερικανίδα, ονομάζεται Susan και αφού ανέβασε στο Facebook ένα τεράστιο κείμενο στο οποίο κατηγορεί τους πάντες που αρνήθηκαν να δώσουν λεφτά για να κάνει τον γάμο των ονείρων της (βρίζει την κουμπάρα και τις φίλες της, τον σύντροφό της που της πρότεινε απλά να παντρευτούν στο Λας Βέγκας κ.λπ.) εξηγεί πως θα διαγράψει τα προφίλ της στα social media (γιατί τα βρίσκει "τοξικά" και θα αναζητήσει μετά από καιρό "νέους φίλους") και πως θα ταξιδέψει για 2 μήνες στη Νότιο Αμερική.

Μεταξύ άλλων η Susan αναφέρει πως χρειάζονταν περίπου 60.000 δολάρια για να κάνει το γάμο των ονείρων της!


Δείτε αποσπάσματα από τα όσα έγραψε στο Facebook και έγιναν viral και τα αναδημοσιεύει το unilad.co.uk, το οποίο αναφέρει πως η Susan είναι υπαρκτό πρόσωπο και μάλιστα ένα από τα χιλιάδες σχόλια που συγκέντρωσε το post της είναι από έναν ξάδελφό της που αναφέρει πως η Susan πάντα ήθελε να μοιάζει στις Kardashians και ειδικά στην Kylie Jenner


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!