VIRAL

O The Rock πήγε σε ένα ενυδρείο και βρήκε τον μπελά του στο Instagram [βίντεο]

Ο πρώην παλαιστής και νυν χολιγουντιανός σταρ Dwayne Johnson έχει πάνω από 112 εκατομμύρια followers στο Instagram και διατηρεί τον τίτλο ενός από τους δημοφιλέστερους και πιο αξιαγάπητους σταρ στον κόσμο. Και όμως ο The Rock σίγουρα δεν περίμενε πως θα έβρισκε μπελάδες επειδή πήγε σε ένα ενυδρείο.

Ο 46χρονος σταρ πρόσφατα επισκέφτηκε με την οικογένειά του το Georgia Aquarium στην Ατλάντα των ΗΠΑ (ένα από τα μεγαλύτερα ενυδρεία στον κόσμο) και αποφάσισε να μοιραστεί με τους εκατομμύρια followers του μερικά στιγμιότυπα.

 

A post shared by therock (@therock) on Aug 5, 2018 at 1:20pm PDT


Και σε κάποιες από τις αναρτήσεις του, ο Dwayne Johnson φαίνεται να ποζάρει δίπλα σε φώκιες, δελφίνια και θαλάσσιους λέοντες και κάνει αστεία σχόλια για το πόσο συμπάθησε αυτά τα πλάσματα.


Και ενώ αυτά τα βίντεο και οι φωτογραφίες δείχνουν χαριτωμένα και συγκέντρωσαν εκατομμύρια likes, μετά άρχισαν να πέφτουν βροχή και τα σχόλια πως ο The Rock υποστηρίζει το να είναι τα ζώα σε αιχμαλωσία και φιλόζωοι κάνουν διαρκείς επιθέσεις και γράφουν δεκάδες αρνητικά σχόλια για τον Dwayne.

 

A post shared by therock (@therock) on Aug 5, 2018 at 1:39pm PDT


Όπως αναφέρει και ο Independent κάποιοι από τους φαν του The Rock προσπαθούν να υπερασπιστούν τον σταρ, αλλά τα σχόλια δεν σταματούν ενώ ο ίδιος ο Dwayne ακόμα δεν έχει δώσει κάποια απάντηση για την κριτική που δέχεται τις τελευταίες ώρες.
 

 

A post shared by therock (@therock) on Aug 6, 2018 at 6:03am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!