VIRAL

H Melania Trump ποζάρει κάνοντας κηπουρική και προκαλεί χαμό στο twitter

Μια φωτογραφία που δείχνει την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ να ασχολείται με την κηπουρική στην αυλή του Λευκού Οίκου έχει προκαλέσει χιλιάδες σχόλια στο twitter με όλους να σχολιάζουν το ίδιο πράγμα.

Όπως εξηγεί το mashable.com, η φωτογραφία δεν είναι νέα, αλλά τραβήχτηκε το 2017 και δείχνει την Melania να ασχολείται με την κηπουρική.


 Ωστόσο αυτή η φωτογραφία τώρα έχει προκαλέσει χαμό από σχόλια στο twitter καθώς όλοι παρατηρούν το ίδιο πράγμα: πως στη φωτογραφία η Melania μοιάζει να μην έχει ιδέα από κηπουρική και επίσης είναι ντυμένη στην... τρίχα (το... casual καρό της πουκάμισο είναι ένα πανάκριβο ρούχο του οίκου Balmain ενώ τα αθλητικά της παπούτσια είναι πεντακάθαρα και οι σόλες δείχνουν πως δεν έχουν φορεθεί ποτέ και σίγουρα όχι σε κήπο!).


Και το twitter έχει γεμίσει με σχόλια από κόσμο που χλευάζει αυτή την "στημένη" πόζα της Melania, μάλιστα ακόμα και το διάσημο μοντέλο Chrissy Teigen σχολίασε αυτή τη φωτιγραφία, γράφοντας ειρωνικά πως οι σόλες στα παπούτσια της Melania θυμίζουν τα δικά της αθλητικά παπούτσια αφού η ίδια κάνει γυμναστική όσο κάνει κηπουρική η Melania!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!