VIRAL

Ulysses: Μια πλωτή έπαυλη αμύθητης αξίας άραξε στη Μύκονο [βίντεο]

Τα βλέμματα όλων όσων βρίσκονται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων έχει μαγνητίσει αυτό το πανάκριβο γιοτ, που ανήκει σε έναν ζάμπλουτο επιχειρηματία.

Το Ulysses ανήκει στον πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία Graeme Hart (και όχι στον ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg, όπως είχε γραφτεί στον διεθνή τύπο) και η αξία του ξεπερνάει τα .210 εκατομμύρια ευρώ!

Ulysses || To the edge of the world from TC Media on Vimeo.

Ο ιδιοκτήτης του, κατέχει τον τίτλο του πλουσιότερου άντρα της Νέας Ζηλανδία, ενώ ο 63χρονος Graeme Hart, κατέχει μόνιμα μια θέση στη λίστα του περιοδικού Forbes με τους πλουσιότερους άντρες του κόσμου, αφού η περιουσία του εκτιμάται πως ξεπερνά τα 9,8 δισεκατομμύρια δολάρια! 

Στο μήκους 116 μέτρων πλωτό παλάτι, Ulysses μπορούν να φιλοξενηθούν 30 άτομα σε 15 καμπίνες που προσφέρουν όλες τις ανέσεις, ενώ εργάζεται σαρανταοκταμελές προσωπικό. Κατασκευάστηκε το 2016 σε νορβηγικό ναυπηγείο και το εσωτερικό design του έχει επιμεληθεί το βρετανικό στούντιο RWD σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Oscar Mike. Διαθέτει από ελικόπτερο μέχρι υποστηρικτικό σκάφος 24 μέτρων. Είναι άγνωστο πότε θα αναχωρήσει το εντυπωσιακό γιωτ από το νησί των Ανέμων. Όλες αυτές τις μέρες που βρίσκεται στην κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων, το Ulysses έχει μαγνητίσει τα βλέμματα των περαστικών, που σπεύδουν να το απαθανατίσουν με τα κινητά τους τηλέφωνα και με φωτογραφικές μηχανές και η κάμερα του Mykonos liveTV τράβηξε ένα βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!