VIRAL

Κάνουν έρανο για να βοηθήσουν τη Kylie Jenner να γίνει δισεκατομμυριούχα!

Πρόσφατα το περιοδικό Forbes, αποκάλυψε πως η Kylie Jenner, η μικρότερη από τις αδελφές Kardashians έχει καταφέρει να φτιάξει μια τεράστια περιουσία.

Τον ερχόμενο Αύγουστο η Kylie θα γίνει 21 ετών, αλλά ήδη έχει στήσει μια εταιρεία καλλυντικών (την Kylie Cosmetics, που της ανήκει σε ποσοστό 100%) η οποία της αποφέρει τεράστια κέρδη. Και μαζί με το ποσοστό της από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις και τα συμβόλαια των Kardashians, το περιοδικό εκτιμά πως η περιουσία της νεαρής Kylie, αγγίζει τα 900 εκατομμύρια δολάρια!


Και κάποιοι θεώρησαν πως είναι πολύ... κρίμα να μην έχει ένα ολόκληρο δισεκατομμύριο η Kylie, και δημιούργησαν σελίδα στο GoFundMe και ζητούν από όλους να δώσουν κάτι από το υστέρημά τους για να συγκεντρωθούν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που λείπουν στην Kylie για να αποκτήσει σε ηλικία 21 ετών το πρώτο της δισεκατομμύριο!


Συγκεκριμένα τη σελίδα τη δημιούργησε ο γνωστός blogger, και κωμικός Josh Ostrovsky, που είναι διάσημος ως The Fat Jew και υπάρχουν κάποιοι που ήδη έχουν προσφέρει λίγα δολάρια σε αυτόν τον περίεργο έρανο!

Φυσικά δύσκολα θα πιάσει κανείς τον στόχο των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά πολλοί ήταν αυτοί που γέλασαν όταν έμαθαν πως ο Josh δημιούργησε αυτή τη σελίδα και εκτίμησαν το ειρωνικό χιούμορ του.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!