VIRAL

H Kylie Jenner τρύπησε τα αυτιά της 5 μηνών κόρης της και έγινε χαμός! [βίντεο]

Η μικρούλα Stormi Webster, η κόρη που απέκτησε η Kylie Jenner με τον ράπερ Travis Scott, ήδη είναι το διασημότερο μωρό στο Instagram αφού η πρώτη της φωτογραφία με την οποία η Kylie ανακοίνωσε τη γέννησή της, έσπασε κάθε παγκόσμιο ρεκόρ σε αριθμό likes.

Και μπορεί για ένα διάστημα η Kylie Jenner, να διέγραψε όλα όσα είχε πσοτάρει στα social media με τη κόρη της και να είπε πως δεν θα ανεβάσει ξανά κάτι με το μωρό της, αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ, και πλέον κάθε ανάρτηση της Kylie με τη μικρή Stormi, συγκεντρώνει εκατομμύρια likes και σχόλια. Και η Kylie μας δείχνει τα πάντα: από την πανάκριβη προίκα - μωρού της Stormi και το Fendi καρότσι της, μέχρι την τεράστια συλλογή με επώνυμα sneakers που έχει το μωρό της.


Όμως η νέα ανάρτηση της Kylie με την Stormi έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς όλοι είδαν πως η Kylie έκανε piercing στα αυτιά του μωρού της και ήδη το 5 μηνών βρέφος έχει λαμπερά (να υποθέσουμε διαμαντένια) σκουλαρίκια στα αυτιά του.

 

 

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on Jul 11, 2018 at 5:45pm PDT


Χιλιάδες είναι αυτοί που βρίσκουν απαράδεκτη αυτή την κίνηση της Kylie, και το Διαδίκτυο έχει γεμίσει με σχόλια πως κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύεται με νόμο, οι γονείς να κάνουν piercing ή τατουάζ ή αισθητικές επεμβάσεις στα ανήλικα παιδιά τους και ειδικά στα βρέφη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!