VIRAL

Η... Arya είπε το δικό της (ματωμένο) αντίο στο Game of Thrones

Καθώς ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones, την οποία λάτρεψαν εκατομμύρια τηλεθεατές, ο ένας μετά τον άλλο οι πρωταγωνιστές του GoT λένε το δικό τους αντίο στη σειρά που τους έκανε διάσημους.

Και τώρα ήρθε η σειρά της ηθοποιού Maisie Williams να πει το δικό της "αντίο" μέσω Instagram και η φωτογραφία που ανέβασε έχει προκαλέσει πολλά σχόλια στους φαν του Game of Thrones.


H Maisie υποδύεται στη σειρά την Arya Stark, την πριγκίπισσα και μικρή αδελφή του Jon Snow, η οποία στις τελευταίες σεζόν έχει γίνει αδίστακτη και σκληρή πολεμίστρια, που διψάει για εκδίκηση.


Και μάλλον το... τέλος της Arya στη σειρά δεν θα είναι αίσιο, αφού η ηθοποιός Maisie Williams ανέβασε μια φωτογραφία με τα λευκά της αθλητικά παπούτσια να είναι γεμάτα αίματα και έγραψε  το ακόλουθο μήνυμα μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του GoT στην Ιρλανδία: "Αντίο Μπέλφαστ. Αντίο Arya. Αντίο Game of Thrones".


Και τώρα πολλοί φαν της σειράς εκτιμούν πως στο φινάλε της σειράς θα δούμε την Arya να σκοτώνεται.


Πάντως, μέχρι στιγμής όλοι οι συντελεστές της σειράς, εμμέσως πλην σαφώς, έχουν υπαινιχθεί πως η τελευταία σεζόν και το φινάλε του Game of Thrones θα είναι αιματοβαμμένο και με πολλούς θανάτους.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!