VIRAL

Με αστείες ατάκες ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για τα σκυλιά στις παραλίες

Το θέμα της παρουσίας σκύλων στις παραλίες κάθε καλοκαίρι φουντώνει καθώς κάποιοι λουόμενοι ενοχλούνται από τα κατοικίδια και δεν θέλουν να τα βλέπουν στις ακτές.

Και είναι γνωστό πως ο τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης λατρεύει τα ζώα, αγαπά πολύ τους σκύλους και έχει μια υπέροχη σκυλίτσα την Μόλυ.

Και μέσω του Instagram story ο Γιώργος Μαυρίδης με γερές δόσεις χιούμορ, έδωσε τη δική του αποστομωτική απάντηση σε όσους σχολιάζουν την παρουσία σκυλιών στις παραλίες και τη θάλασσα, εξηγώντας πως η σκυλίτσα του είναι στη θάλασσα όλο το χρόνο και όχι μόνο τα καλοκαίρια.

Δείτε τί έγραψε: 


"Η Μόλυ έκανε το πρώτο της μπάνιο τον Ιάνουάριο. Η Μόλυ όταν πλατσούριζε στο κύμα εσύ ήσουν με το καλοριφέρ αγκαλιά και χουχουλιαζες με το πάπλωμά σου. Η Μόλυ κατούρησε πρώτη στην θάλασσα που κατουράς εσύ, άρα την σημάδεψε πρώτη. Η Μόλυ έχει 4.500 ώρες στην θάλασσα χωρίς σέρβις, βενζίνη και λάδια. Την Μόλυ θα την σέβεσαι γιατί όταν εκείνη έκανε βουτιές στην παγωμένη θάλασσα εσύ έβγαινες ξανά να ξανάψει το θερμοσίφωνα για να κάτσεις άλλη μισή ώρα στην ντουζιέρα. Τη Μόλυ θα την κάνεις κόντρα μόνο στα πόσα παγωτά έφαγε αυτό το καλοκαίρι όχι στο πόσα μπάνια έκανε γιατί σε έχει. Τη Μόλυ θα την σέβεσαι γιατί τα κακάκια της τα μαζεύει δεν τα κάνει στην αποχέτευση και πατάει το καζάνι να πάνε στη θάλασσα. Τη Μόλυ θα την σέβεσαι …Τη Μόλυ…Τη Μόλυ"

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!