VIRAL

H "πιο όμορφη οπαδός της Ρωσίας" αρνείται πως είναι πορνοστάρ

Αυτή η όμορφη και σέξι Ρωσίδα που ξεχώρισε στις κερκίδες των γηπέδων του φετινού Μουντιάλ έγινε ξαφνικά διάσημη σε όλο τον κόσμο μέσω social media καθώς της χάρισαν τον τίτλο της πιο όμορφης οπαδού της Ρωσίας. Όμως μετά άρχισαν να την αποκαλούν πορνοστάρ.

Η 28χρονη Natalya Nemchinova, πραγματικά έγινε διάσημη μέσα σε λίγες ώρες, αφού οι φωτογραφίες της από τις κερκίδες του Μουντιάλ έκαναν αμέσως το γύρο του Διαδικτύου και κάποιοι άρχισαν να προσπαθούν να μάθουν περισσότερα για την όμορφη Ρωσίδα.


Και τότε εντόπισαν παλιές σέξι γυμνές πόζες της και ερωτικά βίντεο και αμέσως άρχισαν τα δημοσιεύματα πως είναι πορνοστάρ.


Η ίδια δηλώνει πως δεν έχει σταματήσει να κλαίει από όταν διάβασε πως την αποκαλούν πορνοστάρ και με συνέντευξή της στη New York Post τονίζει πως ποτέ δεν έχει παίξει σε πορνό. Παράλληλα εξήγησε πως πριν από 5 χρόνια ένας πρώην της μετά τον χωρισμό τους δημοσίευσε χωρίς τη θέλησή της ερωτικά βίντεο στο Διαδίκτυο και πως το μόνο που έχει κάνει είναι κάποιες γυμνές φωτογραφήσεις που έγιναν όταν εργάζονταν περιστασιακά ως μοντέλο.


Και ο σύζυγός της, ο 46χρονος ιδιοκτήτης αλυσίδας γυμναστηρίων Sergey Roschupkin, είπε στη Daily Mail πως η γυναίκα του κλαίει διαρκώς με αυτά που διάβασε να γράφονται για αυτή και τονίζει "Ξέρετε πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο γυμνό και το πορνό. Δεν το ξέρετε;"
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!