VIRAL

Τρεις πασίγνωστοι τηλεπαρουσιαστές ενώνουν δυνάμεις κατά του Trump [βίντεο]

Μια απίστευτη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump και μερικούς από τους διασημότερους κωμικούς τηλεπαρουσιαστές στον κόσμο.

Η κόντρα ξεκίνησε αρχικά με τον Jimmy Fallon, αλλά τελικά ο Donald Trump άρχισε με δηλώσεις του να κάνει επιθέσεις και σε άλλους διάσημους τηλεπαρουσιαστές που είναι οικοδεσπότες σε δημοφιλείς σατιρικές εκπομπές της βραδινής ζώνης και... τολμούν να καυτηριάζουν τον Trump.


O Αμερικανός πρόεδρος αποκάλεσε "καθάρμα" τον Stephen Colbert (χωρίς να τον κατονομάσει αλλά μίλησε για "εκείνο τον τύπο στο CBS") και γενικά είπε πως αυτοί που κάνουν βραδινές σατιρικές εκπομπές (όπως ο Conan O Brien) δεν έχουν χιούμορ και πως και το κοινό που τους παρακολουθεί επίσης δεν έχει χιούμορ.


Και ο Jimmy Fallon ήδη είχε δώσει μια αποστομωτική απάντηση στον Αμερικανό Πρόεδρο, στις προσωπικές επιθέσεις που του είχε κάνει και μέσω twitter και μέσω της εκπομπής του, αλλά τώρα οι τρεις διάσημοι κωμικοί τηλεπαρουσιαστές αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, αυτοαποκαλούνται "τα καθάρματα τη βραδινής ζώνης" και μέσω social  media έκανα γνωστό πως μαζί σκέφτονται και ετοιμάζουν ένα βίντεο - απάντηση στον Trump. Μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης οι τρεις δημοφιλείς σατιρικές εκπομπές θα ξεκινήσουν και οι τρεις προβάλλοντας το ίδιο βίντεο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!