VIRAL

Το νέο τατουάζ της Turner προβληματίζει τους φαν του Game of Thrones

Η Βρετανίδα ηθοποιός Sophie Turner, που υποδύεται την Sansa Stark, αποφάσισε να κάνει ένα νέο τατουάζ στο χέρι της και κάποιοι φαν του Game of Thrones είναι σίγουροι πως αυτό ίσως κάτθ σημαίνει.

H Sophie Turner πήγε με τον σύντροφό της Joe Jonas (ο τραγουδιστής των Jonas Brothers με τον οποίο είναι αρραβωνιασμένη) στην Αυστραλία και εκεί αποφάσισαν και οι δυο να αποκτήσουν από ένα τατουάζ.


Και το τατουάζ της Sophie έχει προκαλέσει πολλά σχόλια από φαν του Game of Thrones. Το τατουάζ το αποκάλυψε στα social media ο άνθρωπος που το δημιούργησε, η tattoo artist Lauren Winzer, η οποία δεν φαντάζονταν πως η δημιουργία της θα προκαλούσε τέτοιο προβληματισμό.


Το τατουάζ απεικονίζει τον λύκο - σύμβολο του οίκου των Stark, αλλά αυτό που προκάλεσε προβληματισμό είναι η φράση που το συνοδεύει: ""The pack survives" (η αγέλη επιβιώνει).


Πολλοί φαν της σειράς από τη στιγμή που είδαν το τατουάζ πιστεύουν πως αποτελεί μήνυμα για το φινάλε της σειράς και πως το τατουάζ υποδηλώνει πως ο Οίκος των Stark (και τα εναπομείναντα μέλη του) θα επιβιώσουν από τον πόλεμο με τους White Walkers.


Άλλοι πάλι θυμίζουν πως αυτή η φράση αποτελεί μέρος μιας ατάκας που ακούστηκε στην 7η σεζόν του GoT "When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies, but the pack survives"
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!