VIRAL

Χαμός έγινε με μια φωτογραφία από το νέο Top Gun που πόσταρε ο Tom Cruise

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας Top Gun, με τον Tom Cruise να επιστρέφει στον θρυλικό ρόλο του πιλότου Maverick και ο χολιγουντιανός σταρ είπε να γιορτάσει το γεγονός ανεβάζοντας μια φωτογραφία στα social media αλλά δεν φαντάζονταν τι χαμό θα προκαλούσε.

Η φωτογραφία απλά γράφει Μέρα Πρώτη και "Νιώσε την ανάγκη" από την θρυλική ατάκα της ταινίας "Έχω ανάγκη για ταχύτητα" με τον Tom να ατενίζει τα μαχητικά αεροσκάφη στο βάθος και κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται όντως για πλάνο από τα νέα γυρίσματα.

 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on May 30, 2018 at 10:40pm PDT


Αλλά αυτό δεν παίζει και μεγάλο ρόλο αφού η φωτογραφία έγινε αμέσως viral καθώς το Top Gun συνεχίζει να είναι ένα φιλμ με αναρίθμητους φαν. Αλλά αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε κανείς. Όπως αναφέρει το CNN με αφορμή αυτή την πόζα ξέσπασε μια "κόντρα" στα social media μεταξύ της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ και του πολεμικού ναυτικού με τους μεν να κομπάζουν πως τα δικά τους μαχητικά αεροσκάφη F15 είναι πιο γρήγορα και τους δε να απαντούν με ατάκες από την ταινία! Και η κόντρα συνεχίζεται με το ναυτικό να θυμίζει πως χάρη στα αεροπλανοφόρα του μπορούν τα αμερικανικά αεροπλάνα να επιχειρούν σε όλα τα σημεία του πλανήτη και αυτή η κόντρα δεν έχει ακόμα τελειώσει.

Δείτε πως ξεκίνησε η κόντρα, αλλά σας θυμίζουμε πως οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις είχαν στηρίξει (και χρηματοδοτήσει) την αρχική ταινία Top Gun, καθώς αυτή αύξησε δραματικά τον αριθμό των αγοριών που θέλησαν να ακολουθήσουν μια καριέρα στις ένοπλες δυνάμεις, οπότε δεν αποκλείεται να πρόκειται κια για στημένο επικοινωνιακό τρικ.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!