VIRAL

Συμπρωταγωνιστής της Meghan εξηγεί γιατί είχε αυτή τη φάτσα στο γάμο [βίντεο]

Όσοι παρακολουθούσαν την τηλεοπτική σειρά Suits όπου πρωταγωνιστούσε η Meghan Markle, σίγουρα γνωρίζουν τον Rick Hoffman, το διάσημο ηθοποιό που υποδύεται τον Louis Litt στη σειρά.

Και ο Rick Hoffman μαζί με άλλους συμπρωταγωνιστές της σειράς Suits, βρέθηκε χθες μεταξύ των καλεσμένων του πριγκιπικού γάμου και άθελά του έγινε θέμα συζήτησης στα social media

.
Και ο λόγος; Μα γιατί η κάμερα τον εντόπισε να κάθεται μεταξύ των καλεσμένων στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου και να έχει μονίμως μια περίεργη φάτσα καθ΄όλη τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής.


Όπως αναφέρει το TIME, άλλοι σχολίαζαν πως ο ηθοποιός έδειχνε να βαριέται, άλλοι πως έδειχνε να μην εντυπωσιάζεται με τον πριγκιπικό γάμο και πολλοί σχολίαζαν πως η "ξινισμένη" φάτσα του θύμιζε πολύ τον δύστροπο χαρακτήρα που ενσαρκώνει στην τηλεοπτική σειρά Suits.


Η ξινισμένη φάτσα του ηθοποιού έγινε ένα από τα highlights του χθεσινού γάμου και ο ίδιος αναγκάστηκε μέσω Instagram να απολογηθεί για τη... φάτσα του και εξήγησε μέσω ενός βίντεο, πως είχε αυτά τα μούτρα γιατί δίπλα του κάθονταν κάποιος που είχε πολύ άσχημη αναπνοή!
 

 

A post shared by Rick Hoffman (@rickehoffman) on May 19, 2018 at 9:17am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!