VIRAL

Η αποστομωτική απάντηση της Pink σε κάποιον που σχολίασε την ηλικία της

Κάποιος έκανε το λάθος να κάνει ένα πικρόχολο σχόλιο στο twtter για την ηλικία της διάσημης τραγουδίστριας Pink και έλαβε την πιο αποστομωτική απάντηση από τη σταρ του πενταγράμμου.

Αυτή την εποχή γίνεται πολλή κουβέντα για τα μέτρα που ετοιμάζονται να πάρουν τα social media για την αντιμετώπιση των λεγόμενων trolls και των ψευδών ειδήσεων, αλλά και του bullying.
Και θύμα πικρόχολων σχολίων στο twitter από έναν άγνωστο έπεσε και η διάσημη τραγουδίστρια Pink η οποία όμως έδωσε μια αποστομωτική απάντηση.


Κάποιος σχολίασε το βίντεο της Pink από την πρόσφατη συναυλία της στο Βανκούβερ γράφοντας πως η Pink είναι τόσο ηλικωμένη που δεν θα έπρεπε να την λένε Pink (ροζ) αλλά Purple (μωβ)!


Η Pink απάντησε στο μήνυμα γράφοντας στον άγνωστο πως προφανώς αυτός είναι από το Λος Άντζελες (σ.σ. όπου υπάρχει μια εμμονή με τη νεότητα) και πρόσθεσε πως υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που επιλέγουν να γερνάνε φυσιολογικά και πως η ίδια έχει κερδίσει το κάθε λεπτό από τα 38 χρόνια ζωής της και συνέχισε με το να λέει πως δεν ξέρει όμως πως δείχνει στην όψη αυτός που έγραψε το σχόλιο γιατί όπως λέει στο μήνυμά της δεν τον είχε ξανακούσει μέχρι που έπιασε το όνομά της στο στόμα του και του έγραψε πως η ίδια θα τον αποκαλεί "μικρό μωβ τρολ!".


Η Pink συνέχισε και με δεύτερο μήνυμα να γράφει πως είναι από αυτούς που θεωρούν ευλογία το να γερνάς και πως αν έχεις ρυτίδες γύρω από το στόμα σημαίνει πως γελάς πολύ και πως η ίδια προσεύχεται σε 10 χρόνια να δείχνει ακόμα γηραιότερη γιατί αυτό σημαίνει πως θα είναι ζωντανή!


Και φυσικά και τα δύο μηνύματα της Pink έγιναν viral.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!