VIRAL

Έπιασαν δουλειά στο Game of Thrones επειδή δεν έχαναν επεισόδιο

O συγγραφέας του Games of Thrones έδωσε την δυνατότητα σε ένα ζευγάρι Αμερικανών να δουλέψουν γι αυτόν, μόνο και μόνο επειδή ήξεραν το έργο του καλύτερα και από... εκείνον.

Συγκεκριμένα ο George R.R. Martin, από την αρχή του συγγραφικού του έργου, έπαιρνε όλο και περισσότερα γράμματα και email που ζητούσαν πληροφορίες για την ιστορία του, τα μυθικά βασίλεια του Games of Thrones και πότε θα γραφτεί νέο βιβλίο.

Κάποια στιγμή, όπως περιγράφει σε τηλεοπτικό σόου ο συγγραφέας, του ήρθε ένα γράμμα από έναν Αμερικανό που ζούσε στην Σουηδία με την κοπέλα του.

«Ήταν από τους πρώτους μου φαν, στα μέσα της δεκαετίας του '90. Είχαν "1 εκατομμύριο ερωτήσεις" και εκπληκτική γνώση των έργων μου», αναφέρει ο George R.R. Martin.

Όπως λέει στα πρώτα έργα αναφέρονταν ποιος ήταν ο βασιλιάς, πριν από τον βασιλειά Ρόμπερτ και πριν τον "Τρελό βασιλιά" (χαρακτήρες του έργου).

«Απλά εφηύρα μία σειρά από ονόματα βασιλιάδων και ημερομηνίες για τα πρώτα έργα, όπου είχα φτιάξει και το γενεαλογικό τους δέντρο», αποκαλύπτει.

Τότε το ζευγάρι από την Σουηδία, έχοντας υπολογίσει τις χρονιές γέννησης των βασιλιάδων τον πληροφόρησε ότι αντί για 35χρονών, ένας βασιλιάς σε μία νουβέλα του συγγραφέα θα έπρεπε να ήταν επτά.

Με τα χρόνια όσο αυξάνονταν οι ιστορίες και οι ημερομηνίες, ο Martin ζήτησε από το ζευγάρι να συνεργαστούν για να... κάνουν την δύσκολη δουλειά, της καταγραφής όλων αυτών των στοιχείων.

Μάλιστα το 2008 υπεγράφη μεταξύ του δημιουργού και του ζευγαριού συμβόλαιο, σε βάθος κάποιων... χρόνων αφού κανείς δεν ξέρει πότε θα σταματήσει η ιστορία.

Το ζευγάρι θα βάλει σε μία σειρά τις ημερομηνίες και τα γεγονότα των έργων του συγγραφέα και αυτός θα διορθώσει τα όποια κενά και λάθη έχουν δημιουργηθεί.

Πλέον όταν γράφει νέο έργο απλά ρωτά τους δύο φαν αν έχει ξαναγράψει κάτι τέτοιο ή αν έχει χρησιμοποιήσει αυτό τον χαρακτήρα ξανά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!