VIRAL

Σάλο και οργή προκάλεσαν δηλώσεις του περσινού νικητή της Eurovision

Στο στόχαστρο των φαν του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision έχει βρεθεί ο Πορτογάλος Salvador Sobral που κέρδισε πέρυσι, καθώς νέες του δηλώσεις προκάλεσαν την οργή πολλών.

Ο Πορτογάλος που πέρυσι κατάφερε να κερδίσει τη Eurovision με μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία και να συγκινήσει πολλούς τόσο με το τρυφερό τραγούδι του, όσο και με την προσωπική του ιστορία (αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και η αδελφή του τον αντικαθιστούσε στις πρόβες, ενώ έκανε χειρουργική επέμβαση αμέσως μετά το διαγωνισμό) φέτος κάνει μια απίστευτη επίθεση στο θεσμό της Eurovision.


Μιλώντας σε ένα από τα δημοφιλέστερα sites με φαν της Eurovision (το Wiwibloggs), ο Sobral χαρακτήρισε απαίσιο το φετινό τραγούδι του Ισραήλ, που θεωρείται ένα από τα φαβορί και ήδη έχει γίνει hit.
Αλλά δεν σταμάτησε εκεί, στην πορεία πρόσθεσε πως χαίρεται που φέτος δεν διαγωνίζεται και άρα δεν είναι αναγκασμένος να ακούσει όλα τα τραγούδια και τόνισε πως τίποτε δεν έχει αλλάξει από την περσινή του νίκη (προφανώς εννοούσε πως η Eurovision δεν έκανε μια στροφή προς το πιο "ποιοτικό" τραγούδι) και είπε πως "μουσική δεν είναι τα πυροτεχνήματα".


Η τραγουδίστρια του Ισραήλ, η Nettta Barzilai απάντησε μέσω twitter με μια φωτογραφία όπου σχηματίζει μια καρδιά με την Ελένη Φουρέιρα και έγραψε πως στέλνει μόνο αγάπη στον Salvador και σε όλους τους καλλιτέχνες κάθε είδους.


Όμως στο twitter γίνεται χαμός με τον Salvador να δέχεται σφοδρή επίθεση από φαν της Eurovision που τον κατηγορούν για εγωπάθεια, αλαζονεία, υποκρισία και μάλιστα κάποιοι λένε πως κανονικά πέρυσι θα έπρεπε να είχε αποκλειστεί από το διαγωνισμό!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!