VIRAL

O Ryan Reynolds είχε την πιο αστεία αντίδραση στο unfollow της Blake

Σε νέα του συνέντευξη με αφορμή τη νέα ταινία του Deadpool, o Ryan Reynolds κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως η γυναίκα του και διάσημη ηθοποιός Blake Lively του έκανε unfollow στο Instagram και η απάντησή του ήταν απολαυστική.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Blake Lively προκάλεσε πανικό στους εκατομμύρια followers της στο Instagram, όταν ξαφνικά διέγραψε τα πάντα, έκανε unfollow σε όλους (και στο σύζυγό της) και άρχισε να κάνει follow μόνο σε άτομα που λέγονταν Emily Nelson.


Τελικά αποδείχτηκε πως αυτό ήταν μέρος του promotion για τη νέα της ταινία όπου υποδύεται μια γυναίκα που εξαφανίζεται, η οποία ονομάζεται Emily Nelson.

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on May 2, 2018 at 6:04am PDT

Και τώρα ο σύζυγός της Ryan Reynolds σε νέα του συνέντευξη, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός απάντησε με χιούμορ (σε στιλ Deadpool!) "Με πόνεσε πολύ! Για να είμαι ειλικρινής, ήταν ένας απαίσιος τρόπος να μάθω πως με διώχνει από το σπίτι. Ήταν απαίσιο. Δεν ξέρω από πού προκύπτει όλη αυτή η οργή" είπε και συνέχισε με το να κάνει πλάκα με το γεγονός πως τα παιδιά τους, ο 3 ετών γιος τους James και η μόλις 1 έτους Ines, δεν κατάλαβαν τι συνέβη λέγοντας "Τους είπα πως η μαμά έκανε unfollow στον μπαμπά στο Instagram και το παιδί μου απλά έκλασε και έφυγε!".
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!