VIRAL

Πολλοί εκνευρίστηκαν με το δώρο που πήρε ο Trump στη Melania

Στις 26 Απριλίου η Melania Trump είχε γενέθλια και στο twitter γίνεται χαμός από χλευαστικά σχόλια για το δώρο που πήρε ο Αμερικανός πρόεδρος στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. 

Όπως αναφέρει το CNN, o Donald Trump σε πρόσφατη συνέντευξή του που έγινε μέσω τηλεφώνου αποκάλυψε το... δώρο που πήρε στη σύζυγό του για τα 48α γενέθλιά της.


Συγκεκριμένα ο Αμερικανός πρόεδρος αρχικά σχολίασε πως  αποφάσισε να κάνει την τηλεοπτική συνέντευξη χθες επειδή ήταν τα γενέθλια της Melania και χαρακτήρισε " verey special day" αυτήν την ημέρα.


Και αργότερα αποκάλυψε και το δώρο που πήρε στη σύζυγό του αυτή την τόσο σπέσιαλ ημέρα! 


Ο Donald Trump σε σχετική ερώτηση εξήγησε πως ίσως δεν πρέπει να μιλήσει για αυτό το θέμα (το δώρο που πήρε στη Melania) γιατί όπως είπε "ίσως έχω μπελάδες επειδή δεν της πήρα και πολλά πράγματα" και στην πορεία αποκάλυψε πως λόγω φόρτου εργασίας δεν έχει χρόνο να τρέχει να αναζητήσει δώρα και έτσι της πήρε μια "ωραία κάρτα" και μερικά "ωραία λουλούδια".


Αυτή η αποκάλυψη προκάλεσε βροχή από αρνητικά σχόλια στο twitter με πολλούς να εκφράζουν την λύπη τους για την άτυχη Melania (της οποίας η δημοτικότητα διαρκώς ανεβαίνει σε αντίθεση με αυτή του συζύγου της) ενώ άλλοι έσπευσαν να θυμίσουν στον Trump πως έχει ένα σωρό γραμματείς και βοηθούς που θα μπορούσαν να αγοράσουν ένα αξιοπρεπές δώρο στη γυναίκα του για λογαριασμό του, αφού αυτός δεν έχει χρόνο και γενικότερα τα αρνητικά σχόλια ήταν πολλά με κάποιους να φτάνουν στο σημείο να σχολιάσουν πως το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να της κάνει ήταν ένα διαζύγιο!

Δείτε μερικά από τα σχόλια
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!