VIRAL

H Kim μάλωσε τον Kanye γιατί "ξέφυγε" στο twitter

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από όταν ο Kanye West νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική και φαίνεται πως ο σύζυγος της Kim Kardashian πάλι έχει αρχίσει να ξεφεύγει και η Kim έσπευσε να τον συνετίσει.

Θυμίζουμε πως στα τέλη του 2016 ο διάσημος ράπερ είχε καταρρεύσει ψυχολογικά, μπήκε σε ψυχιατρική κλινική, ακύρωσε όλες τις συναυλίες του, ενώ είχε τότε μαθευτεί πως είχε γίνει ακόμα και απειλητικός προς τρίτους.

Τότε το ξέσπασμά του είχε ξεκινήσει με έναν καταιγισμό από αναρτήσεις στα social media (από τα οποία απείχε μετά για καιρό) και ακατάσχετα λογύδρια που έκανε επί σκηνής.


Και πρόσφατα ο Kanye άρχισε ξανά να μοιράζεται με τους δεκάδες εκατομμύρια followers του στο twitter μια σειρά από ασυναρτησίες (μας είπε πως διαφωνεί 1005% με όσα λέει ο Trump γιατί δεν συμφωνεί με κανέναν άλλο πέρα από τον εαυτό του, μας είπε πως είναι καλός στο πινγκ πονγκ, πέταγε διάφορες ατάκες για τη δύναμη της αγάπης κ.ο.κ.) και γενικά για ώρες βομβάρδιζε τους followers του με διάφορες αναρτήσεις.


Αυτό όμως που εξόργισε την Kim ήταν η απόφαση του Kanye να αρχίσει να ανεβάζει στo twitter φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους. Συγκεκριμένα ο Kanye άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες από το σπίτι του και να ρωτάει τους φαν του αν τους θυμίζει το  "Sunken Place"  (βυθισμένο τοπίο) από το θρίλερ Get Out.

 


Εκεί... τα πήρε η Kim Kardashian και με ένα ποστ της του θύμισε πως έχουν συμφωνήσει να μην ανεβάζουν ποτέ στα social media φωτογραφίες του σπιτιού τους και του ζήτησε να επιτρέψει να γίνουν πια σπίτι τους τα γυρίσματα του ριάλιτι KUWTK
 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!