VIRAL

Συγκίνηση προκάλεσε το μήνυμα της πρώην του Avici στο Instagram

Οι χιλιάδες φαν του διάσημου DJ Avici ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο αγαπημένος τους μουσικός παραγωγός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών.

Ο Σουηδός DJ  Avicii, βρέθηκε νεκρός στο Μουσκάτ του Ομάν, όπου βρίσκονταν για διακοπές.
Τα αίτια του θανάτου του δεν ανακοινώθηκαν επίσημα, αλλά η είδηση έχει βυθίσει στη θλίψη τους συνεργάτες, τους φαν και την οικογένειά του.
Και ένα από τα μηνύματα που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση ήταν αυτό της πρώην συντρόφου του Avici, (το πραγματικό του όνομα ήταν Tim Bergling).


Η Emily Goldberg ήταν ζευγάρι με τον Avici για δύο χρόνια (ο ίδιος φρόντιζε να μην αποκαλύπτει πολλά για την προσωπική του ζωή στα media) και τώρα θέλησε να τον αποχαιρετήσει ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Insatgram που τους δείχνουν μαζί σε τρυφερές στιγμές και έγραψε στίχους από ένα κομμάτι που κάποτε ο Avici είχε γράψει για την ίδια "Come on babe, don’t give up on us. Choose me, and I’ll show you love" και πρόσθεσε πως για τα 2 χρόνια που ήταν μαζί, ήταν ο καλύτερος της φίλος και ο άνθρωπος στον οποίο επιστεύονταν τα πάντα. Έγραψε πως δεν αντέχει στη σκέψη πως δεν θα τον ξαναδεί ποτέ, και πως ακόμα προσπαθεί να συγκεντρώσει τις σκέψεις της και ευχαρίστησε τους πάντες για τα μηνύνατα συμπαράστασης. 


Έκλεισε δε το μήνυμά της με στίχους από τη μεγαλη επιτυχία του Avici (η οποία έγινε ξανά νο1 σε όλο τον κόσμο μετά το θάνατό του και σκαρφάλωσε στην κορφύ των charts) γράφοντας όλο νόημα "Wake me up when it’s all over, because I don’t want it to be real" (Ξύπνησέ με όταν όλα τελειώσουν, γιατί δεν θέλω να είναι αλήθεια).


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!