VIRAL

Χαμός στο twitter με το κινητό του Daniel Day Lewis - Μοιάζει με αυτό του παππού σου

Έχει κερδίσει τρία βραβεία Όσκαρ, έχει προταθεί για άλλα τόσα και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους χολιγουντιανούς σταρ. Και όμως κυκλοφορεί με ένα παλιάς τεχνολογίας κινητό - παντόφλα!

Μια γυναίκα εντόπισε τον 60χρονο σταρ να είναι ένας από τους επιβάτες σε βαγόνι του μετρό της Νέας Υόρκης και μάλιστα ο Daniel Day Lewis χάζευε το κινητό του, που είναι ένα από αυτά τα παλιάς τεχνολογίας κινητά τηλέφωνα με το πορτάκι και τα κουμπιά, που πλέον (λόγω της απόλυτης κυριαρχίας των smartphones) δεν τα βλέπουμε να κυκλοφορούν και οι μόνοι που ίσως ακόμη τα προτιμούν είναι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι που δυσκολεύονται με τα νέα smartphones.


Αλλά κανείς δεν περίμενε πως ένας σταρ πρώτου μεγέθους θα κυκλοφορούσε με τέτοιο κινητό!  Η γυναίκα που εντόπισε τον Daniel Day Lewis στο μετρό, είναι η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Karen Han, η οποία έγραψε στο twitter πως είδε τον σταρ με το κινητό παντόφλα.

 

Αλλά επειδή μάλλον πολλοί δεν την πίστεψαν, ύστερα από λίγο ανέβασε και φωτογραφία που αποδείκνυε την αλήθεια των όσων έλεγε και έγινε χαμός από σχόλια στο twitter, με πολλούς να εξυμνούν την απλότητα που χαρακτηρίζει έναν τόσο σπουδαίο σύγχρονο ηθοποιό.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!