VIRAL

Ένα σκυλάκι πέθανε σε αεροπορική πτήση και πολλοί εξοργίστηκαν

Για μια ακόμη φορά η αμερικανική αεροπορική εταιρεία United Airlines δέχτηκε σφοδρή επίθεση για την συμπεριφορά του προσωπικού της και αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.

Ένα περιστατικό που έγινε γνωστό μέσω twitter έχει προκαλέσει την οργή πολλών που θεωρούν απαράδεκτη την συμπεριφορά μιας αεροσυνοδού, η οποία πίεσε μια επιβάτισσα μιας πτήσης να κάνει κάτι που κόστισε τη ζωή σε ένα σκυλάκι.


Το συμβάν έγινε την περασμένη Δευτέρα στην πτήση 1284 από το Χιούστον του Τέξας με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Στην πτήση υπήρχε και μια γυναίκα που είχε μαζί της το σκυλάκι της. Στις ΗΠΑ επιτρέπεται η επιβίβαση κατοικίδιων ζώων στα αεροσκάφη, αρκεί να είναι μέσα στα ειδικά καλαθάκια τους και αυτά τα καλαθάκια να χωρούν κάτω από το μπροστινό κάθισμα.


Μια αεροσυνοδός που βρίσκονταν στην πτήση απαίτησε από τη γυναίκα που είχε το μικρόσωμο σκυλάκι (δεν είναι αυτό της φωτογραφίας αλλά όπως αναφέρει το αμερικανικό People ήταν ένα μικρόσωμο μαύρο γαλλικό μπουλντόγκ) να το τοποθετήσει μέσα στην καμπίνα με τις χειραποσκευές πάνω από το κάθισμά της.


Το σκυλάκι ακούγονταν να γαβγίζει για περίπου 30 λεπτά και τελικά πέθανε, πιθανά από ασφυξία.


Το περιστατικό έγινε γνωστό μέσω twitter όταν μια άλλη γυναίκα που βρίσκονταν στην πτήση δημοσίευσε φωτογραφία της γυναίκας που έχασε το σκυλάκι της (η γυναίκα ταξίδευε μαζί με τα ανήλικα παιδιά της) και έγραψε πως μακάρι να μπορούσε να τη βοηθήσει.


Το συμβάν προκάλεσε οργισμένα σχόλια από φιλόζωους και η αεροπορική εταιρεία αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως όντως το σκυλάκι πέθανε στην πτήση και να εκδώσει ανακοίνωση όπου ζητά συγγνώμη για το "ατυχές συμβάν".
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!