VIRAL

Φωτογραφίες που στάλθηκαν σε λάθος νούμερο ίσως έσωσαν ένα παιδί

Στον σύγχρονο κόσμο των social media ενίοτε συμβαίνουν περίεργα, αλλά και θαυμαστά πράγματα, όπως αυτή η αληθινή ιστορία που ξεκίνησε όταν μια γυναίκα έστειλε κατά λάθος φωτογραφίες της στον μπαμπά έξι παιδιών.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια Αμερικανίδα μαθήτρια, η Sydney Uselton, θέλησε να στείλει μια σειρά από φωτογραφίες της, στις οποίες δοκίμαζε ένα νέο φόρεμα, στη φίλη της Mandi Miller, για να ζητήσει τη γνώμη της.


Όμως κατά τα λάθος οι φωτογραφίες στάλθηκαν στον Tony Wood, έναν Αμερικανό που ζει στο Τενεσί των ΗΠΑ και είναι πατέρας 6 παιδιών.

 


Ο πατέρας έτυχε την ώρα που έλαβε τα λάθος μηνύματα να είναι σπίτι μόνος του με τα 5 από τα 6 παιδιά του και αποφάσισε να κάνει πλάκα.


Έτσι συγκέντρωσε τα παιδιά του και όλα μαζί έβγαλαν μια οικογενειακή φωτογραφία κάνοντας το σήμα του like και την έστειλαν στην Sydney για να της πουν πως τους αρέσει το φόρεμα και πως της πάει πολύ.


Αυτό το αστείο μήνυμα έγινε viral στο twitter και μετά κάτι σπουδαίο συνέβη!

 


Κάποιοι χρήστες των social media ρώτησαν γιατί απουσιάζει η σύζυγος και το ένα παιδί από τη φωτογραφία και ο μπαμπάς εξήγησε πως η γυναίκα του είναι στο νοσοκομείο μαζί με τον 4 ετών γιο τους Kaizler, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια δίνει τη δική του μάχη με τη λευχαιμία.

 


Μάλιστα οι γονείς του προσπαθούσαν εδώ και δύο χρόνια, μέσα από on line καμπάνιες σε σελίδες όπως το GοFundMe να συγκεντρώσουν 10.000 δολάρια που χρειάζονται για τις χημειοθεραπείες του γιου τους.


Και ξαφνικά μετά από το viral μήνυμα και την αποκάλυψη της ασθένειας του γιου στα social media, εκατοντάδες έσπευσαν να κάνουν προσφορές και πλέον το ποσό έχει συγκεντρωθεί (και με το παραπάνω!) και ο μικρός μπορεί να συνεχίσει να δίνει τη μάχη του για τη ζωή του.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!