VIRAL

Ένα βλέμμα απορίας της Jennifer Garner τη βραδιά των Όσκαρ έγινε viral

Η διάσημη ηθοποιός Jennifer Garner μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Ben Affleck, που απασχόλησε πολύ τα media τα τελευταία χρόνια, πήγε χωρίς συνοδό στην τελετή απονομής των Όσκαρ.

Και η Jennifer έλαμψε στο κόκκινο χαλί της βραδιάς με τη θεαματική μπλε τουαλέτα της, αλλά ούτε η ίδια δεν το περίμενε πως ένα βλέμμα της, θα ήταν αυτό που τελικά θα έκλεβε τις εντυπώσεις και θα έκανε το γύρο του κόσμου.


Την ώρα της ανακοίνωσης του νικητή για το βραβείο Όσκαρ καλύτερης ταινίας που το κέρδισε η Μορφή του Νερού (η περίεργη ιστορία αγάπης μιας γυναίκας με ένα αμφίβιο ανθρωπόμορφο ψάρι), η κάμερα εστίασε στο πρόσωπο της Garner, η οποία φαίνονταν να κοιτά απορημένη τα όσα γίνονταν στη σκηνή των βραβείων και ενώ όλοι γύρω της καταχειροκροτούν αυτή μοιάζει να διστάζει να χειροκροτήσει.
Κάποιος χρήστης του twitter εντόπισε το περίεργο βλέμμα της Garner και ανέβασε στο σχετικό βίντεο στο twitter γράφοντας "Τι συνειδητοποίησε μόλις τώρα η Garner;".


Αυτό το  tweet συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες likes και σχόλια και έγινε το πιο viral meme της βραδιάς των Όσκαρ.


Και τελικά η ίδια η Garner έσπευσε μέσω Instagram Story να απαντήσει και αφού αναδημοσίευσε το βίντεο έγραψε μια χιουμοριστική απάντηση λέγοντας πως συνειδητοποίησε πως ίσως και η ίδια πρέπει να αρχίσει να βγαίνει (να κάνει δεσμό) με ένα ψάρι!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!