VIRAL

Aυτός ο άνδρας τιμωρεί το 10χρονο γιο του και διχάζει το Facebook

Εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν δει τις τελευταίες μέρες τα βίντεο που ανέβασε αυτός ο άνδρας στο Facebook στα οποία δείχνει την "παραδειγματική τιμωρία" του 10χρονου γιου του. Και αυτή η "τιμωρία" προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις.

Ο άντρας είναι ο Αμερικανός Bryan Thornhill, ο οποίος αποφάσισε να τιμωρήσει το 10χρονο γιο του επειδή έμαθε πως ο γιος του έκανε bullying σε άλλα παιδάκια.
Συγκεκριμένα έμαθε πως ο γιος του πείραζε τα άλλα παιδιά στο σχολικό λεωφορείο με αποτέλεσμα το σχολείο να απαγορέψει την είσοδο στο σχολικό στο παιδί για 3 μέρες.


Έτσι ο πατέρας ανάγκασε το γιο του να πηγαίνει στο σχολείο και να γυρίζει πίσω στο σπίτι τρέχοντας (η απόσταση από το σπίτι στο σχολείο είναι 6 μίλια δηλαδή σχεδόν 10 χιλιόμετρα).

Μάλιστα ο πατέρας βιντεοσκοπούσε από το αμάξι του το γιο του να τρέχει ακόμα και μέσα σε έντονη βροχή και στο βίντεο που ανέβασε σε live streaming στο Facebook εξηγεί πως έτσι κάνουν οι σωστοί γονείς και πως το bullying δεν πρέπει να το ανέχεται κανείς.


Αυτή η μέθοδος τιμωρίας του παιδιού έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με άλλους γονείς να δείχνουν να συμφωνούν με τον Bryan Thornhill και πολλούς επίσης να επισημαίνουν πως και η τιμωρία του πατέρα είναι μια μορφή bullying και πως δεν μπορεί κανείς να κάνει bullying στο ίδιο του το παιδί με στόχο να του διδάξει να μην κάνει bullying.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!