VIRAL

Η πτήση τους είχε καθυστέρηση και έκαναν γιόγκα μέσα στο αεροπλάνο [βίντεο]

Πολλοί εκνευρίζονται όταν ενώ έχει γίνει η επιβίβαση στο αεροπλάνο ανακοινώνεται πως η πτήση θα έχει καθυστέρηση, όμως αυτό το ζευγάρι βρήκε τη λύση να περάσει τέλεια και δγημιουργικά τον χρόνο της αναμονής μέχρι την απογείωση.

Και ο λόγος που αυτό προκαλεί εκνευρισμό σχεδόν σε όλους, είναι επειδή όλοι οι επιβάτες αναγκασμένοι να παραμείνουν εγκλωβισμένοι μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους και καθηλωμένοι στα καθίσματά τους χωρίς λόγο.


Όμως ένα ζευγάρι που λατρεύει τη γιόγκα και επικοινωνεί συχνά το πάθος του για την acro-yoga (ο συνδυασμός γιόγκα και ακροβατικών) μέσω Instagram, θεώρησε πως η καθυστέρηση της πτήσης τους ήταν "χρυσή ευκαιρία" για να κάνουν ένα από τα αγαπημένα τους acro -yoga sessions στο διάδρομο του αεροσκάφους, αφήνοντας έκπληκτους τους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης.


Το συμβάν έγινε σε πτήση της South West Airlines με προορισμό την Κόστα Ρίκα και το βίντεο έγινε viral με πολλούς να σχολιάζουν θετικά το γεγονός πως ούτε οι αεροσυνοδοί, ούτε κανένα άλλο μέλος του πληρώματος δεν ενοχλήθηκε με τον ευφάνταστο τρόπο που βρήκε το ζευγάρι να περάσει την ώρα του.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!