VIRAL

Ο διάσημος σεφ Gordon Ramsey έφαγε τα πιο αηδιαστικά φαγητά [βίντεο]

Είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον πλανήτη και μεγάλο τηλεοπτικό αστέρι και σίγουρα δεν συνηθίζει να γεύεται... αηδίες!

Ωστόσο αυτή τη φορά ο διάσημος Βρετανός σεφ Gordon Ramsey αναγκάστηκε να δοκιμάσει μερικά πραγματικά αηδιαστικά φαγητά για να αποφύγει κάποιες ερωτήσεις του συμπατριώτη του James Corden.


Ο Gordon Ramsey του τηλεοπτικού Hell's Kitchen βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του James Corden και έπαιξε το γνωστό παιχνίδι "Spill Your Guts or Fill Your Guts ". 

Και για να αποφύγει να πει πότε ήταν η τελευταία φορά που... τα έκανε πάνω του, δοκίμασε πόδια κοτόπουλου μέσα σε παγωτό σολωμού με χυμό από αχιβάδες, ενώ νωρίτερα είχε δοκιμάσει πέος ταύρου με καυτή σάλτσα όταν αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση "ποιον celebrity δεν θέλει να ξαναδεί ποτέ ως πελάτη σε εστιατόριό του".


Όμως και ο Corden έφαγε αρκετά αηδιαστικά φαγητά (όπως ακρίδες) αφού αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις του Ramsey όπως "το προϊόν ποιου χορηγού της εκπομπής του δεν χρησιμοποιεί ποτέ" και "αν προτιμά τις ΗΠΑ ή την πατρίδα του την Αγγλία", αλλά ο Corden δήλωσε πως έχει συνηθίσει πια να τρώει αηδίες, ενώ ο Ramsay είπε πως η δουλειά του βασίζεται στη γευσιγνωσία και κανονικά θα έπρεπε να αποφύγει να δοκιμάσει κάτι τόσο αηδιαστικό.


Θυμίζουμε πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο σόου του James Corden οι εκάστοτε καλεσμένοι κάθονται σε ένα τραπέζι με αηδιστικά φαγητά μαζί με τον Corden και κάνουν και δέχονται "άβολες" ερωτήσεις. Και όποιος δεν απαντάει πρέπει να φάει κάτι αηδιαστικό.


Δείτε αυτό το κατά τα άλλα απολαυστικό βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!