VIRAL

H εμφάνιση ενός 10χρονου αγοριού σε πασαρέλα προκάλεσε πολλά σχόλια

Είναι μόλις 10 ετών και αυτοαποκαλείται Drag Kid (όπως λέμε drag queen) και κατάφερε να κάνει τους πάντες να μιλούν για αυτόν στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

Ο μικρός είναι γνωστός στα social media ως "Desmond Is Amazing" και το πραγματικό του όνομα είναι Desmond Napoles και ο ίδιος πριν από λίγες εβδομάδες είχε δώσει συνέντευξη στο Daily Beast όπου είχε πει πως του αρέσει να ντύνεται με γυναικεία ρούχα (drag) και πως το κάνει από όταν θυμάται τον εαυτό του και συγκεκριμένα από την ηλικία των 2 ετών.

 


Ο μικρός Desmond περπάτησε ως μοντέλο στην πασαρέλα που στήθηκε στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης για την επίδειξη μόδας του brand "Gypsy Sport" και προκάλεσε πλήθος σχολίων, καθώς άλλοι βρήκαν αυτή την εμφάνιση ως ένα μήνυμα υπέρ της αναγνώρισης των δικαιωμάτων της LGBD κοινότητας και άλλοι θεωρούν απαράδεκτο να εκτίθεται με αυτόν τον τρόπο ένα ανήλικο αγόρι.


Πάντως ο μικρός ήδη θεωρείται αστέρι της βιομηχανίας μόδας και πρόσφατα πόζες του από τα προφίλ του στα social media δημοσιεύτηκαν και στην Vogue. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!