VIRAL

H Kylie αποκάλυψε το όνομα της κόρης της και προκάλεσε χαμό στο twitter

Μπορεί πολλοί φαν της να πίστευαν πως η Kylie Jenner θα έδινε στην κόρη της κάποιο όνομα που να έχει σχέση με τις πεταλούδες, αλλά τελικά έπεσαν (πολύ) έξω στις προβλέψεις τους.

Η 20χρονη αδελφή της Kim Kardashian, πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο (υπό άκρα μυστικότητα) το πρώτο της παιδί που απέκτησε με τον ράπερ Travis Scott, και πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε το απίστευτο όνομα που έδωσε στη νεογέννητη κορούλα της.


Η Kylie αποφάσισε να πει την μικρή Stormi (Στόρμι) ένα όνομα που θυμίζει πολύ τη λέξη καταιγίδα (strom) με αποτέλεσμα στο twitter να ξεκινήσει ένα πάρτι από χλευαστικά σχόλια για το νέο όνομα της μικρής, το οποίο μοιάζει να έχει βγει από δελτίο πρόγνωσης καιρού.

Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να κάνουν μια σύνθεση με τα "κουλά" ονόματα που έχουν δώσει στις κόρες τους τόσο η Kim Kardashian (την μεγάλη κόρη της την λένε North δηλαδή Βορράς και τη νεογέννητη κόρη της την είπε Chicago όπως η πόλη Σικάγο) όσο και η Kylie και το αποτέλεσμα είναι να γεμίσει το διαδίκτυο με την φράση: 

 
"Ο καιρός θα είναι βροχερός βόρεια του Σικάγο" 
"it’s going to be stormi, north of chicago"


 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!