VIRAL

Φωτογραφίες που διέρρευσαν στο twitter έκαναν μέγα - spoiler για το GoT

Μπορεί η εταιρεία παραγωγής ΗΒΟ να προσπαθεί να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό κάθε λεπτομέρεια για τα όσα θα δούμε στην 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones αλλά πρόσφατα αποκαλύφθηκε κάτι που σίγουρα δεν θα ήθελαν να διαρρεύσει. 

Τη σεζόν - φινάλε του GoT αναμένεται να τη δούμε κάποια στιγμή μέσα στο έτος 2019 και το μόνο που είναι γνωστό είναι πως τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθούν πιθανά στα τέλη του 2018.


Και αυτές τις μέρες γίνονται γυρίσματα στην Ιρλανδία ( και μια σειρά φωτογραφιών που τραβήχτηκαν στην τοποθεσία όπου γίνονται τα γυρίσματα έκανε μεγάλο spoiler για το τι θα δούμε στην 8η σεζόν του Game of Thrones.


Στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο twitter φαίνεται καθαρά ένα κάστρο να φλέγεται και να καταστρέφεται ολοσχερώς. Και φυσικά οι φαν του GoT αμέσως κατάλαβαν πως προφανώς πρόκειται για το Winterfell, το κάστρο του οίκου των Stark, το οποίο προφανώς και θα καταστραφεί στο φινάλε του GoT.


Μάλιστα πολλοί φαν της σειράς θυμίζουν πως όλα ξεκίνησαν από το Winterfell οπότε είναι αρκετά λογικό όλα να τελειώνουν στο ίδιο κάστρο. Όλοι πάντως θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι το 2019 για να μάθουν περισσότερα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!